Video: Tag Would You Rather..?

Ville du blitt angrepet av en bjørn, eller tatt et isbad? Denne onsdagsvideoen handler om hva man ville valgt, av forskjellige morsomme ting! Få en god onsdagslatter, og bli med i leken “would you rather..?” 

8 kommentarer
  1. Kjempe bra video! Hva heter appen du brukte? 🙂
   Hadde valgt nesten det samme som du untatt; filmstjerne eller atlet. Jeg ville vært atlet siden jeg driver med friidrett og det er drømmen min, så hehe. Er faktisk på god vei allerede, er kretsmester på 3000m og 800m og skal være med på UM (nm for ungdommer) i sommer så 😉
   Ha en fantastisk onsdag ♥

  2. Heller se en to timers lang reklame enn å kysse Justin Bieber haha. Æsj. Overrasket meg litt at du valgte heller å være filmstjerne enn atlet siden du er opptatt av trening. Men kreative svar da:)

  3. Jeg skjønner at du velger å ha en livstruende sykdom istedenfor å være forkjølet hele livet. Det er veldig slitsomt, jeg er 12(snart13) og hvar vert “forkjølet”‘helt siden i fjor (2014). Jeg gikk rundt å ” snufsa” helee tiden og det stoppet aldri, det var på en måte en evig forkjølelse, helt til jeg fjærnet polyppene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg