For noen dager siden fikk jeg skikkelig cravings på tilslørte bondepiker. Det er så utrolig godt! Men ingrediensene i originalen er veldig usunne, med masse sukker og fløte. Så derfor lagde jeg en ny variant, som er mye sunnere. Det er null sukker i denne varianten, og den smaker enda bedre enn originalen!
Dette trenger du:
(til 2 porsjoner)
– 2 epler
– 0,5 ts Sukrin
– 2 dl havregryn
– Kanel
– 1-2 dl mager vanilje kesam
Dette gjør du:
– Skrell og kutt opp eplene i biter. Kok eplebitene med litt vann i en kjele, til de er møre. Ca 5 minutter.
– Hell av vannet, og mos eplebitene. Smak til med sukrin og avkjøl.
– Rist havregrynene er i en stekepanne til de er gyldne. Dryss over litt kanel, og avkjøl. Obs: De blir fort brent, så følg godt med!
– Legg eplemos, kesam og havregryn lagvis i glass.
Håper det smaker ♥
Ha en fin dag videre:)
Jeg elsker bloggen din å youtube videoene dine:)
Takk for tips =) ha en fin dag =)
Åh,det så godt ut! Takk for tips!
Men vaniljekesam har jo litt sukker i seg, så oppskriften er jo ikke heeeelt uten sukker da.:-)
Nam! Såg skikkelig godt ut!<3
Det så veldig godt ut!! 🙂
Men jeg lurer på noe angående kamera.. Jeg har konfirmasjon i år og får mest sannsynlig speilrefleks kamera, men jeg er usikker på hvilket jeg burde ønske meg.. Så derfor lurer på hvilket du vil anbefale? 🙂
Så godt ut 🙂
Skal så prøve det nam!
Ai ai ai, dette så fantastisk godt ut! Skal definitivt prøves ut. Må bare bli neste helg først 🙂
Er du så streng med kosten at du ikke kan unne deg noe usunt en gang i blant?
Så godt det så ut! 🙂
Kan man sløyfe sukrin og bruke noe annet i stedet?? :))
Elsker bloggen din <3