Veldedighetsmiddag med CESEF!

I går var jeg på veldedighetsmiddag sammen med June. Middagen var arrangert av cesef, og alle inntektene gikk til gatebarn i Nairobi. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har vel allerede sett litt av gårsdagen? Prøver å alltid holde dere litt oppdatert på snapchat når jeg er på slike ting!

Underveis i middagen fikk vi se en film fra Nairobi, om hvordan de levde. Det får man til å virkelig sette pris på hvor godt man har det her hjemme i Norge, og hvor viktig det er å hjelpe andre som trenger det. Hvis du vil lese mer om cesef kan du gjøre det ved å trykke HER.

Da vi var ferdig med å spise middag ble det avholdt en auksjon, der alle inntektene gikk til cesef. Henrik Thodesen var auksjonsholder, og det var veldig morsomt å se på! 

Etter arrangementet var ferdig dro June og jeg videre på byen, og hadde der veldig gøy! Det kjennes i dag! For nå er jeg veldig sliten, og har skallebank herfra til månen. Uff uff, ikke like lett å dra ut lengre! Nå må jeg komme meg på matbutikken og få handlet inn litt godsaker som jeg kan spise i kveld! 

10 kommentarer

Siste innlegg