Vippe-extensions

Hei dere!

 

På fredag var jeg hos A Good Feeling helse- og velværeklinikk og satt på vippe-extensions. Jeg har prøvd det ut en gang før, hos en annen salong. Men ble ikke helt fornøyd med resultatet, og da så det ikke så naturlig ut. Men når jeg satt på hos A Good Feeling ble jeg utrolig fornøyd. Resultatet ser naturlig og nydelig ut! I tillegg er vippene skikkelig svarte, så man trenger ikke mascara på de. 

Litt om behandlingen: Selve behandlingen tar ca. 2 timer, og det blir satt på mellom 80-160 enkeltvipper på hvert øye. Alt ettersom hvilken lengde og tykkelse man ønsker å ha på vippene. Man kan også velge mellom siberian mink og silke vipper. Så hvis man er imot pels er silkevipper et godt alternativ å velge. Selve vippene pleier å holde i ca. 3-4 uker før man må ta påfyll. Men hvis man er flink til å ta vare på de varer de opptil 5 uker. Dine egne naturlige vipper skiftes normalt ut etter 60 dager, så det er mye av grunnen til at man bør fylle på nye vipper minst hver 5. uke for best resultat.

Disse vippene kan man både svømme og bade med, og de blir ikke påvirket av varme. Så man kan trygt ta seg en dusj eller en tur i svømmehallen uten å være redd for å ødelegge de. Man kan også bruke mascara på de (selv om det egentlig ikke er nødvendig), man må bare huske å fjerne mascaraen med en sminkefjerner som ikke inneholder olje. 

A Good Feeling klinikken ligger i Drammen sentrum, og jeg anbefaler virkelig det stedet til de som ønsker å sette på vippe-extensions. Dere kan sjekke ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no eller ringe 32331021 for å bestille time! 


sponset behandling

30 kommentarer

Siste innlegg