Indisk lunsj

Hey folkens! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Buskerud Storsenter. Var der en tur med søsteren min Madeleine, siden jeg skulle kjøpe meg et nytt objektiv til kameraet mitt. Så kløne som jeg er så klarte jeg å miste 50mm 1,8 linsen min i gulvet, så er nødt til å kjøpe ny.. Skikkelig kjipt! Men bruker anledningen til å oppgradere til 50mm 1,4 som er mye bedre, men en del dyrere. Jeg sjekket på Elkjøp sine nettsider både i gårkveld og i dag morres, for å se at de hadde den på lager. Sånn at jeg skulle slippe å dra dit og komme tomhendt hjem. Men gjett hva! De var selvfølgelig utsolgt.. Skikkelig dritt! Så må enten bestille den på nett (og vente flere dager) eller dra til en annen butikk. Jeg kjente jeg ble helt sinnsykt oppgitt, når det faktisk står på nett at de har den. Sjekket det også mens jeg stod i butikken. Men men, det hender jo at systemer ikke fungerer helt som det skal!

Etter vi hadde vært på Elkjøp gikk vi all-in for BH shopping. Det er jo mitt største mareritt, siden de aldri har den strl jeg bruker. Jeg er jo veldig smal under puppene, så er nesten umulig å finne bh’er til en rimelig penge som passer. Men til min store glede så hadde de det på Cubus. Ble så utrolig fornøyd med de som dem hadde der at jeg kjøpte tre forskjellige mens jeg først var igang. Så til dere som sliter med å finne riktige strl i bher, gå på Cubus!

Etter bh shoppingen stakk vi en tur på Tika Tika. Der har de så sinnsykt god indisk mat! Spiste koriander kylling og nanbrød, det var helt sinnsykt godt! Var veldig stor porsjon, men siden det var så godt klarte jeg faktisk å spise opp alt! Kjenner jeg er så mett at nesten ruller rundt nå! 


Fine Madeleine!


23 kommentarer

Siste innlegg