Fått tilbake bakelysten!

I dag har jeg vært i Kongsberg en tur, og shoppet litt. Fant meg endelig en svart tightsbukse, med kule detaljer. Har en lik fra før av, men gud veit hvor den ligger. Har lett klesrommet rundt sikkert 4352 ganger etter den, men finner den ikke igjen! Så da kjøpte jeg en lik i dag, pluss en millitærgrønn bukse, og litt smykker. Kan vise dere innkjøpene i morgen! Tok forresten bildene med den nye telefonen min Samsung galaxy S4 Zoom. Syns kvaliteten på bildene ble utrolig bra! I tillegg var det sååå mye lettere å ta bilder når man bare kunne dra frem en telefon, fremfor et svært speilreflekskamera. 

Var innom Traktøren og kikket litt. Ble så fysen på kake at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Må nok begynne å bake litt kaker fremover. Kjenner jeg savner den delen av kokkelinja. Husker jeg elsket å lage desserter! Så i dag fikk jeg inspirasjonen litt tilbake! 

Forresten: Mange av dere har spurt meg hvor man kan kjøpe smoothiebegere. Så at det var noen fine på Traktøren (se på bildet over), så der kan man få tak i noen fine! 

 

Fine hvit toppen! Kjipt at den ble for stor på magen, ellers hadde den blitt med rett hjem!

13 kommentarer

Siste innlegg