Min hudpleierutine

I ca 5-6 måneder har jeg brukt en spesiell hudpleierutine. Produktene jeg har brukt er alle fra Ole Henriksen. Mitt absolutt favoritt hudpleiemerke! I løpet av denne tiden har jeg virkelig fått prøvd ut produktene, og jeg kan virkelig anbefale de til dere! Jeg har lenge slitt med mye kviser, grunnet tørr hud. Men i løpet av denne perioden har huden min blitt mye bedre!

Håper dere også får litt tips som kan hjelpe dere å få en enda bedre hud!  Utfyllende informasjon om produktene står under bildet til hvert enkelt produkt! Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

 

Først og fremst: Hvorfor velge Ole Henriksen?

– De tester ikke på dyr!

– De bruker naturlige ingredienser

– Produktene er drøye i bruk, så selv om de koster litt å kjøpe inn, så sparer man inn igjen de pengene over tid!


  ♥ On the go cleanser 
Denne bruker jeg fast hver morgen. Da tar jeg bittelitt(!!!) rens i hendene og masserer i fuktet ansikt. Den fjerner sminke og bakterier utrolig bra, og etterlater huden frisk og ren! Denne renser er perfekt til oss med tørr/sensitiv hud som ønsker å bruke en skummende rens, men den passer også til alle hudtyper. Den er veldig rik på vitamin C (det kan man til og med lukte!) som stimulerer kollagensyntesen og beskytter mot miljøskader. Rensen blir brukt av Kylie Minoque, Snopp Dogg og Rene Zellwegger. 

 – Kan kjøpes HER.

 

 

 ♥ Truth to go cleansing wipes  

Disse renseserviettene bruker jeg som regel hvis jeg sover over hos venninder eller hvis jeg er på farten! De er rike på C-vitaminer som gjør huden silkebløt og glatt. I tillegg har den mikroalger som strammen opp og booster kollagenproduksjonen! Den passer til alle hudtyper. 

 

– Kan kjøpes HER. 

 

 


♥ Truth Serum Collagen Booster  ♥
Dette serumet bruker jeg etter at jeg har renset huden min med “On the go cleanser”. Jeg lar det trekke godt inn i huden før jeg legger på fuktighetskremen “Nurture me smoothing creme”. Dette serumet er rikt på C-vitaminer som glatter ut linjer, tilfører fukt og forhindrer ytterligere skader på huden. I tillegg inneholder serumet Hyaluronsyre som binder fukt til hudcellene. Og E-vitamin som er gjenoppbyggende på huden. Selv om dette er et anti-aging produkt, liker jeg veldig godt å bruke det på huden. Det er aldri for tidlig å forebygge rynker!

 

– Kan kjøpes HER. 

 

 

♥ Nurture me smoothing creme 

Denne bruker jeg hver morgen og kveld etter at jeg har renset huden min med “On the go cleanser” og brukt “Truth serum collagen booster”. Den tilfører mye næring og vitaminer som vitamin E og A, og fukter sart hud. I tillegg lukter den roser, så man har nesten lyst til å spise den opp! Kremen er veldig lett, så den passer godt til sensitiv hud og normal hud. Huden min er naturlig veldig tørr, og denne kremen passer midt i blinken! Prisen på kremen er litt høy, men den varer faktisk utrolig lenge. Jeg har hatt min krukke i 4 måneder, og det er fortsatt mye igjen. Så den er veldig drøy i bruk! Denne kremen blir forresten brukt av både David Bowie (ja gutter, den passer til dere også!!) og Paris Hilton. 

 

– Kan kjøpes HER

 

 

 

♥ Loofah body scrub ♥ 

Denne skrubben bruker jeg som regel 1 gang i uken, gjerne på søndager da jeg har litt ekstra tid og vil ha litt ekstra pleie etter helgens festligheter! Denne skrubben er basert på naturlig loofah, jojobavoks og grovmalt hasselnøttmel som virker stumlerende og eksfolierende på huden. I tillegg er det tilsatt mentol som virker kjølende og rensende på huden. Skrubben etterlater huden myk og frisk! Den er faktisk så bra at den til og med blir brukt av Naomi Campbell og Helena Christensen! Det sier vel sitt? 

 

– Kan kjøpes HER

 

 

 

 ♥ Body sleek lotion  ♥ 

Denne bodylotionen bruker jeg som regel alltid når jeg kommer ut av dusjen, og huden fortsatt er fuktig. Da er huden ren, og porene er åpne, så da trekker kremen best inn. Kremen etterlater huden utrolig myk og den gjør virkelig underverker for tørr hud. Den er så mild at den til og med passer til en babys hud! Kremen er rik på mandelolje som inneholder mye fettsyrer, lindrende og fuktighetsgivende aloe vera gele, og aprikosolje som forbedrer hudstrukturen. 

 

– Kan kjøpes HER.

 

 

– Har du prøvd noen av produktene fra Ole Henriksen?

 

//affiliatelinks

 

8 kommentarer
  1. Heihei! 🙂 Jeg er en blogger som har registrert meg i bloggerfy.com Jeg lurer på en ting… på din blogg så er det tilfeldige ord som kommer opp og hvis man trykker på de så får man penger. Splinx kalles det tror jeg. Men jeg får ikke sånne ord jeg? Hva skal jeg gjøre for å få det? Og en ting til, jeg hadde 40 og noe unike besøkende for noen dager siden, men så plutselig står det null. Jeg hadde også noen kr på det Splinx greiene men så stod det plutselig null der og… Har du svar på det? Håper på å få svar, så du var registrert der så tenkte derfor å spør deg om hjelp.
   Forresten.. Kjempe bra tips! :)))

  2. Er det sånn at du bryr deg mye om å ikke bruke produkter som er testet på dyr? Som du skriver “De tester ikke på dyr!” Og det gjør desverre max factor, så den videoen du var med i, blir ikke det litt å snakke i mot seg selv?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg