Day 2 – 10 ting ingen vet om deg

20 day challenge – Day 2  

1. Jeg er livredd for lastebiler. Når jeg kjører på motorveien med bil er jeg så sykt redd for å bli påkjørt av de. Store og skumle! I tillegg så er sjaførene som kjører lastebiler ofte fra Polen og Litauen, og det kjører de sikkert mer crazy enn i Norge. Så er ikke rart jeg blir redd når de kommer hit! 

2. Når jeg var liten ønsket jeg å bli en turner, akkurat slik moren min hadde vært. Så mamma kjøpte inn rosa turndrakt og utstyr til meg. Klar for å gjøre stor karriere dro jeg håpefullt på turntrening. Når jeg hadde vært der i 30 min gikk jeg bort til moren min og sa “Trukke dette var min greie jeg”. Dermed var min turnkarriere over. 

3. Jeg er faktisk sykt handy. Man skulle ikke tro det. Men jeg har satt sammen senga, hyllene, sminkebordet og tv bordet helt på egenhånd. Jeg henger alltid opp sånne bilder og ting som det på egenhånd. Høres kanskje ikke vanskelig ut for en tjueåring. Men har vært sånn siden jeg var 10 år. Haha

4. Jeg foretrekker å snakke engelsk fremfor norsk. Tenker 80% prosent av tiden på engelsk istedet for norsk. Ganske merkelig engentlig. 

5. Når jeg blir flau eller syns at noe er kleint begynner jeg å gjespe. Aner ikke hvorfor jeg gjør det. Og det er ikke med vilje. Men det skjer liksom automatisk. Skikkelig teit egentlig.

6. Jeg kan sovne overalt. Bokstavelig talt overalt. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sovnet sittende i klasserommet eller på bussen. Her snakker vi hver eneste dag. 

7. Når jeg var liten trodde jeg at Elvis Presley døde fordi han spiste så mye iskrem. Først for et par uker skjønte jeg at det ikke var grunnen. Ice=meth=heroin. Altså dop var visst grunnen. Også jeg som har gått rundt hele livet og vært redd for å dø hvis jeg spiste for mye iskrem..

 8. Jeg er sykt utålmodig. Det klikker helt for meg hver gang folk bruker lang tid eller er forsinket. Derfor er jeg alltid 10 minutter for tidlig hvis jeg skal på noe. Nekter å være forsinket. 

9. Jeg hater å kaste bort tiden min. Derfor har jeg aldri lest en bok – sånn type fortelling bok. Siden jeg ikke får noe ut av å lese de. Hater også når jeg må sitte å vente på noen, fordi de er forsinket. Bortkastet tid!

10. Jeg hater kliss-romantiske-jentefilmer. Elsker action og grøssere. Men sånn klissegreier takler jeg ikke. Haha.. Sykt guttete når det kommer til valg av filmer. 

29 kommentarer

Siste innlegg