Påkjørt, Baking, Halloween – Uken som gikk #33

// inneholder reklame

Ukens koselige
– Denne uken poppet det plutselig opp et bilde av meg på Instagram. Det var en utrolig flink jente som heter @nintelle fra Mjøndalen som hadde tegnet meg! Jeg ble helt satt ut over hvor flink hun var! Det var virkelig det fineste tegningen noen har tegnet av meg noensinne! Jeg har aldri opplevd at noen har tegnet en tegning hvor det ligner så mye på meg, så det var veldig gøy! 

Ukens mest leste innlegg

“Vi må kanskje flytte ut av landet”

“7 Tegn på at du bør dumpe han!”

“Spise meitemark på Halloween?”

Ukens høydepunkt
– Gresskar-dagen til Rebecca og meg! Hehe! Vi brukte mye av dagen til å handle inn massevis av gresskar og skjære ut hvert vårt. Vi filmet hele prosessen mens vi skjærte de ut, så den filmen kommer til uken! Gresskarene ble så fine!

Ukens opptur
– Etter at jeg ble påkjørt i sommer har jeg måttet kjøre rundt med en bil som har hatt en ganske stygg skade bak på bilen. Litt kjipt for å være ærlig! Men denne uken ble den endelig fikset! Ah, det er så god følelse at hele bilen er helt i orden nå! 

 

Ukens innkjøp
– Den siste tiden har jeg fått helt dilla på å bake! Jeg syns endelig at det er skikkelig gøy å være på kjøkkenet igjen. Det er så gøy! Siden jeg har blitt så glad i å bake igjen har jeg kjøpt meg en kjøkkenmaskin for å gjøre jobben lettere. Den kommer jeg til å bruke til alt fra bolledeiger, kake-rører og til lage cup cake smørkrem. Tidligere har jeg måttet bruke elektrisk håndvisp og sleiver, og det tar så lang tid! For ikke å snakke om hvor slitsomt det er! Så det nye innkjøpet kommer mildt sagt godt med! Du finner forresten kjøkkenmaskinen HER (den er fra Electrolux).

 

Hvordan var din uke?

11 kommentarer

Siste innlegg