Vi må kanskje flytte ut av landet

For et par dager siden fikk Per Fredrik litt av en sjokknyhet. Han har lenge jobbet med et prosjekt som endelig har gått igjennom. Dette er så sinnsykt spennende! Det sykeste er at det kan hende vi må flytte ut av landet i en periode.

Litt usikker på hva vi kommer til å gjøre med Chloe. Om det blir en lengre periode, som vi har en følelse av at det blir, må vi skaffe pass til henne og ta henne med oss. Om ikke må vi rett og slett ha henne hos barnevakt. 

Dette er så utrolig spennende og jeg gleder meg til å se hvordan det blir! Jeg kan dessverre ikke røpe noe veldig mye enda, men jeg er så gira og bare måtte fortelle dere litt om det! Sprekker snart av å ikke kunne si mer!

 

18 kommentarer
  1. Har dere ikke pass til hunden fra før av? Trodde alle registrerte hunder måtte ha det, det har vi på vår valp hvertfall

  2. Ser så rotete ut når du fordeler teksten mellom bildene. To linjer, så et bilde, så to linjer igjen, så et bilde og til slutt to linjer igjen?

  3. Enig med de over her, du burde lese gjennom tekstene dine litt bedre før du publiserer noe – evnt. ansette noen som kan gjøre det for deg. For det første: det er et veldig rotete oppsett på dette innlegget, som nevnt ovenfor. For det andre: så mange skrivefeil og feil setningsstruktur, eller rett og slett bare “slurvefeil”. Til sist: kvalitet før kvantitet, vær så snill. Du har blitt for opphengt i å publisere så mange innlegg om dagen, at alt du publiserer er egentlig blitt crap. Fokuser heller på å blogge mindre, eller færre ganger daglig, hvor innlegget er bra og innholdsrikt.

  4. Så gøy! Blir Spennende å følge med!
   Men litt enig i de over, veldig rotete innlegg fortiden med mye slurve feil.. samtidig som du veldig sjeldent publiserer bilder som passer til teksten, bare selfies..

  5. Du gjør en fantastisk jobb stina og det du gjør må du så absolutt forsett med❤ måten du skriver på gjør det så lett og lese og forstå. Du er utrolig herlig og du er veldig vakker. Har sett opp til deg i nesten 3 år no og du er fremdeles en av de eg ser opp til den dag i dag. Hilsen malin (14)

  6. Stina, du er ei flott jente og gjør en bra jobb som blogger! Men, du er 24 år gammel, er du ikke liiiiitt forbi duckface-stadiet? Er så mye finere når du smiler! 🙂 Du skal selvfølgelig få ta bilder akkurat som du vil, er bare ment som konstruktiv kritikk 🙂

  7. Hei Stina🌵🍦
   Jeg syns at måten du poster et innlegg på er veldig bra! For det gjør det enkelt å lese👍
   Håper du kan ha en Q&A snart – jeg har et spørsmål;)

  8. Hei Stina
   Håper virkelig at vi får vite mer om flyttingen🙂
   Elsker videoene dine og innleggene dine!
   Kan du ha flere challenger på YouTube?
   Syns måten du legger ut innlegg på er veldig bra – det gjør det enkelt å lese det;)
   Gjerne ha en Q&A på YouTube snart – har et spørsmål👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg