Roadtrip til Grimstad!

I går var jeg på roadtrip med Victoria, og vi dro innom både Kragerø, Arendal og Grimstad. Les innlegg fra Kragerø HER og Arendel HER. På slutten av dagen endte vi opp i Grimstad. Der har jeg aldri vært, men jeg har jo hørt navnet mange ganger siden jeg ser på Huskestue og Dag Otto Lauritzen er jo derfra.

Herregud for en herlig fin liten sommerby. Altså, det var så koselig å rusle rundt i gatene og nede på brygga!

Siden Ibsen har bodd i Grimstad var det veldig mye Ibsen steder å besøke. Vi kom jo litt sent til Kragerø, så det meste var stengt, så vi fikk ikke gått innom. Men er gøy å se litt av det fordet!

Måtte jo innom utstillingen til Vebjørn Sand. Jeg møtte jo Aune Sand for noen år siden da jeg satt sammen med han og Caroline Berg Eriksen på flyet hjem fra Bergen, etter TV2 høstlanseringen. Så det var jo litt gøy å se mye av kunsten som broren hans lager. Det er jo virkelig fantastisk kunst!

Elsker det store blå maleriet på bildet under. Får ro i sjelen bare av å se på det!

Vi endte opp på “Apotekergaarden” for litt middag. Det var virkelig litt av et sted. Så spennende og annerledes interiør, superbra service og den pizzaen var seriøst helt himmelsk!

Nede på brygga var det så koselig og fint! Elsker å titte rundt på båtene som ligger der. Drømmer litt om en egen båt. Men det tror jeg at vi venter med til den dagen vi eventuelt får barn og vil ta oss mer tid til ferie og roe ned, hehe!

Ah, for en morsom roadtrip det ble i går. Sånne dager er gull! Elsker å oppdage nye steder, og jeg kommer uten tvil til å dra på flere roadtrips rundt i Norge og se nye steder!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg