Spontan roadtrip til Kragerø!

I går dro Victoria og jeg på en ganske så spontan roadtrip. Jeg sendte henne melding på mandagskvelden og spurte om hun ville være med på roadtrip nedover sørlandet, og hun takket ja med en gang! Sporty!

Så i går dro vi fra Sandefjord i 11 tiden rett til Kragerø. Vi var innom både Kragerø, Arendal og Grimstad i løpet av dagen i går, og vi opplevde og så veldig mye fint! Tok massevis av bilder, så det kommer egne innlegg fra hvert av stedene, om ikke ville dette innlegget blitt ekstremt langt, hehe!

Vi startet i alle fall i Kragerø. Der var det så koselig og fint! Vi hadde jo virkelig været på vår side i går, så det ble en skikkelig fin sommerdag! Nede ved brygga lå det massevis av båter og restauranter, og det er så idyllisk der!

I sentrum var det en del bruktbutikker som vi bare måtte innom. Jeg titter vanligvis aldri rundt på sånne steder, for jeg er mer IKEA, haha. Men det er spennende å se på alt det rare og fine som har lang historie.

Også falt jeg helt for teservisene de hadde. Så lekkert! Fikk lyst til å kjøpe hele settet for å ha det i drivhuset!

I den ene butikken (Lilletorvet antikk) var det sikkert tusenvis av ting. Vi gikk og gikk der inne og vi fant hele tiden nye rom og etasjer, hehe! Skikkelig labyrint!

Må innrømme at jeg skvatt litt når jeg så alle de utstoppede dyrene!

Vi endte opp på en restaurant på brygga. Er ikke sikker på hva den het, men den ble ikke noe favoritt akkurat, så er uansett ingen vits i å nevne navnet på den. Men den hadde veldig fin utsikt ut mot båtene da, og det var jo veldig koselig!

Til slutt tok vi turen ned til stranda. Altså, for en nydelig strand! Og når vi gikk til en topp som lå rett ved siden av stranda fikk vi superfin utsikt mot hele byen! Der burde man virkelig gå!

Kragerø er uten tvil et sted jeg kommer til å besøke mange flere ganger. For herregud for et nydelig og idyllisk sted! Skjønner virkelig hvorfor det er så populært å dra dit!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg