5 Beauty hacks

annonse

Blir selvbruningen din fort flekkete? Da kan det være smart å bruke en remover for å fjerne absolutt alt av gammel selvbruning, før du legger på ny. Selvbruning kan noen ganger bli flekkete rett og slett fordi man legger nytt lag oppå gammel selvbruning. DENNE removeren er superbra!

Store og fine bølger i håret, som også går super raskt? Da bør du prøve DENNE krølltangen som jeg bruker. Den gir skikkelig fine bølger og er den jeg har brukt på håret mitt på bildene i dette innlegget.

Statisk hår? Hvis du sliter med statisk hår kan det være fordi det rett og slett er tørt. Jeg pleier alltid å bruke DENNE håroljen når håret er nyvasket, og det blir alltid så glansfullt og aldri statisk!

Utålmodig med selvbruning? Da bør du teste DENNE selvbruningen. Den trenger du å ha på  i 1-3 timer (avhengig av hvor brun du vil bli) og den er i tillegg billig, gir godt resultat og sitter lenge!

Svir og klør huden din? Da er det antagelig fordi du er tørr i huden. Jeg merker det veldig godt hvis jeg har slurvet med body lotion, at jeg fort kan svi i huden når jeg legger meg om kvelden. Men så fort jeg påfører DENNE body lotionen blir huden min silkemyk og glowy!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg