Sminkerom før + etter!

Whoop whoop! Nå er endelig kontoret 100% ferdig. For et par dager siden fikk jeg endelig byttet ut rullgardinen fra den svarte som hang der fra før av, til en hvit som passer inn på rommet. Jeg har også skiftet rammene på poster bildene, og har også hengt opp et nytt bilde over speilet. Så nå er endelig kontor- og sminkerommet helt ferdig!

Siden det er helt ferdig tenkte jeg å vise litt før og etter bilder av rommet. På dette rommet har jeg endret veldig mye. Gulvet er skiftet ut, hyllene som hang her før av tatt vekk, jeg har satt inn både pult og sminkebord, hengt opp sminkelys og satt inn ny skuffeseksjon.


 

Så som dere kan se er det en ganske stor forskjell her inne, fra å være et gjesterom til et kontor- og sminkerom. 

“Teppet” på gulvet lette jeg lenge etter en løsning, siden jeg ville ha et skikkelig fuzzy teppe. Så løsningen ble å kombinere to saueskinn, og jeg elsker å legge meg på de for å lese midt på dagen! 


Som dere kan se så er dette rommet veldig rosa og jentete, rett og slett fordi jeg elsker rosa. Så her inne har jeg lagt inn litt ekstra rosa, siden jeg har gjort det litt mer nøytralt i resten av huset. 

 

Så hva syns du? Rimelig stor forskjell eller hva?

 

 

Følg meg på snapchat “stinablogg” for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

24 kommentarer

Siste innlegg