Aldri nok sko

Er det èn ting jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av så er det klær, vesker og sko. Spesielt sko. Jeg elsker å ha sko i alle mulige farger, høyder og stiler. Alt ifra frynsete hippie sko, til boots med nagler og sko med glitter. Jeg vil ha alt! Jeg tror aldri jeg kunne klart meg med bare 2-3 par hæler. Da hadde jeg nok følt at jeg aldri hadde noe å matche klærne med.

Det er ganske morsomt, men flere av skoparene har jeg aldri brukt. Jeg bare har de i tilfelle jeg en dag skulle finne en anledning jeg vil bruke de. Men, det blir jo kanskje sånn når man har over 30 par høye hæler?

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg elsker å utvide skokolleksjonen min. Jeg klikket nettopp hjem enda et par, som jeg kan vise dere når de kommer. Herregud så fine de var! Men, jeg vil gjerne ha litt tips fra dere! Som regel ender jeg alltid opp med å kjøpe hæler på Nelly, da det er de som har størst utvalg av det jeg liker.

Men, jeg vil gjerne ha tips fra dere. Hvilke steder handler dere hæler? Kom gjerne med så mange tips til steder i kommentarfeltet som dere kan! 

21 kommentarer

Siste innlegg