Slik organiserer jeg smykkene mine i walk in closet

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer smykkene og solbrillene mine, og hvordan jeg organiserer de. På walk in closet rommet mitt har jeg brukt to veldig store hyller i det ene skapet til smykker og solbriller.

Har dere sett walk in closet tour videoen og house tour videoen min har dere nok sett en liten sneakpeak av hvordan jeg organiserer. Men, nå vil jeg vise dere steg-for-steg og forklare litt! 

Det første jeg gjør er at jeg begynner med de store smykkene som klokker, store armbånd og store kjeder, og fordeler der rundt i hver boks. 

På den nederste raden har jeg valgt ting som er i sølvfarge, og i den midterste har jeg valgt ting som er av gullfarge. Helt øverst har jeg annenhver med gull og sølv med store statement smykker. 

Deretter fyller jeg inn mellomstore ting som øredobber og store ringer. Til slutt fyller jeg inne med små kjeder, piercinger og ringer. 

Jeg prøver også å holde meg til et fargetema i hver boks. Da ser det mye ryddigere ut, og jeg finner lettere smykkene jeg leter etter. 

Under smykkene har jeg alle solbrillene mine. 

Solbrillene har jeg ikke noe “fast” system på, men de legger jeg etter hvordan jeg føler de passer sammen.

Kult ikke sant? Jeg elsker å ha egne skuffer til å organisere i! 

13 kommentarer

Siste innlegg