Konkurranse: Vinn smykker fra A-Hjort AVSLUTTET!

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra A-Hjort i posten, med et par nydelige smykker. Både kjedet og ringen er helt i min stil! Rosa, søtt, og classy. Ser allerede for meg mange antrekk jeg kan bruke disse smykkene til. Siden jeg likte smykkene så godt, har A-Hjort sendt meg et ekstra sett som jeg kan gi til en heldig leser. Er ikke det fantastisk? Jeg er i ekstase!

For å vinne smykkesettet må du legge igjen e-mailen din (så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!) i kommentarfeltet i dette innlegget, og like facebooksiden til A-Hjort HER, og følge de på instagram HER.

Vinner ble: Tine Irèn

Anbefaler dere å ta en liten tur innom nettbutikken til A-Hjort.no. De har så mye forskjellige lekre smykker. PS; selv om de er danske så har de lager her i Norge, så du slipper å måtte betale for toll 🙂 A-Hjort har mange forskjellige merker som Pernille Corydon (som dette smykkesettet er fra), Woonit, ByJulieStokholm, Lulu Badulla, osv. Kjøper du noe fint til deg selv, eller en julegave nå ha du full retur helt til 10 januar!


Ringen kan du finne HER, Kjedet kan du finne HER

Sjekk også ut resten av smykkene til Pernille Corydon HER

//REKLAME

44 kommentarer

Siste innlegg