Min hudpleie rutine!

Den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i Ole Henriksen sin hudpleieserie. Den har virkelig forbedret huden min! Jeg har slitt med kviser så lenge jeg kan huske, men denne serien har virkelig hjulpet meg! Huden min er så mye finere, og jeg har mye mindre kviser. Jeg har vært veldig nøye med å rense huden hver eneste morgen og kveld, og gi den nok næring, og det har virkelig gitt resultater! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om denne serien, og min hudpleierutine.

Steg 1. Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser
– Denne rensen bruker jeg hver morgen og hver kveld. Jeg dobbelrenser alltid, for å først få vekk sminke og bakterier, og en gang til for å dyprense huden. Rensen inneholder kamomillete og aloe vera. Kan kjøpes her.

Steg 2. Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic
– Denne bruker jeg rett etter at jeg har renset huden, og tørket huden. Da tar jeg litt produkt på en bomullspad og klapper i hele ansiktet mitt. Dette er et ansiktsvann som beroliger og balanserer fet og uren hud. Kan kjøpes her.

Steg 3. Ole Henriksen Vitamin Plus Balancing Creme
– Etter at ansiktsvannet har trukket godt inn i huden, påfører jeg denne kremen. Den balanserer og regulerer oljet hud og glansfullhet. Aloe veraen gir masse fuktighet og helbreder huden (perfekt hvis du sliter med kviser!). Kan kjøpes her.

Steg 4. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
– Denne skrubben bruker jeg 2 ganger i uken. Da skrubber jeg hele ansiktet godt. Det hjelper til å skrubbe vekk døde hudceller, og hjelper huden med å fornye seg. I tillegg blir huden babymyk etter at man har skrubbet den, og man får en nydelig glød i ansiktet fordi man har fjernet det ekstra hudlaget med døde hudceller! Dette er virkelig et av de viktigste stegene for å få en bedre hud! Kan kjøpes her.

//sponsede produkter

15 kommentarer

Siste innlegg