Oppskrift: Egg- og pastasalat!

Hei hei dere! Har dere hatt en fin dag så langt? I dag har jeg virkelig fått teste ut ferdighetene mine i filmredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro. Jeg filmet nemlig inn en film i går, som jeg redigerte i dag. Og gud, det tok sin tid! Brukte nesten 3 timer på å redigere den. Når man skal klippe, legge på musikk, legge på stemmer, osv tar ting virkelig lang tid. Men det er så verdt det. For resultatet ble jeg veldig fornøyd med! Filmen kommer ut i morgen. Noen som klarer å gjette hva den handler om? Dere som er venn med meg på Snapchat har allerede fått en liten sneakpeak. Heter forresten stinablogg der. Syns det er kjempe koselig om dere vil legge meg til 🙂

Men over til noe helt annet. Nemlig hva dette innlegget handler om.De siste dagene har jeg fått helt dilla på salater. Det er så lett å lage, i tillegg er denne varianten som jeg lager fullspekket av proteiner, sunt fett og gode karbohydrater.

Det jeg bruker i min salat er:

– Ca. to never ukokt fullkornspasta.

– 1/2 avocado

– Ca. 20 cashewnøtter (usaltede)

– 2 egg

– 1/2 paprika

– Litt agurk

– 1 ss mager kesam

 

Sånn gjør du:

– Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kok eggene i 10 minutter. Både eggene og pastaen kan man koke kvelden i forveien og legge i kjøleskapet, så det tar kortere tid å lage salaten, hvis du skal ha den på morgenen eller som lunsj.

– Kutt opp alle grønnsakene og bland det sammen med pastaen, eggene og en spiseskje mager kesam.

Håper det smaker!

4 kommentarer

Siste innlegg