7 km løpetur

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en 7 km lang løpetur med Tessa. Har ikke løpt denne runden på en stund. Men den skal virkelig bli fast inventar fremover! Fikk litt panikk når jeg kom på at det kun er 3 uker på lørdag til jeg reiser til Portugal. Så nå må jeg gi en god siste innspurt med treningen før jeg drar ned.

Vil være sporty og klar for surfeskole! Planen min er å trene mandag-onsdag og fredag hver uke frem til jeg drar. Treningene blir både løping og styrke. Gleder meg! 

Topp – HER   //   Shorts – H&M

Har fått litt spørsmål ang. Tessa om hva slags rase hun er, og hvordan vi gjør det når hun er med på tur. Tessa er renraset Border Collie med skotsk mor. Hun er ekstremt lydig og veldig flink. Når vi er ute på løpetur langs veien har jeg henne alltid i tau som er på litt under 1 meter. De første 5 minuttene er hun alltid litt surrete og da er alle lukter veldig interessante.

Men etter de 5 minuttene er ikke båndet stramt en eneste gang. Hun går veldig fint og elsker å være med på tur! Når vi er i skogen pleier jeg alltid å ha med bånd til henne i tilfelle vi skulle møte på noen, eller hvis jeg ser det er mange som er ute på tur. Men fordi hun er så lydig får hun lov til å løpe en del fritt.

Prøvde ut Nike Free Run 4.0 skoene mine på løpetur for første gang i dag. WOW. De var virkelig en fryd å løpe med! De kjentes så naturlige ut på foten at jeg ble helt sjokkert. Vanlige joggesko kan ofte kjennes litt klumpete og tunge, mens disse var lette som en fjær.

Er mange av dere som har spurt hvor man kan få tak i de, og de kan kjøpes HER til bare 959,-

26 kommentarer

Siste innlegg