Nydelige vipper og negler!

I dag har jeg vært hos A Good Feeling salongen i Drammen og fått refill på vippene mine. Neglene mine fikset jeg på mandag. Og det er så deilig å føle seg så fresh! Få ting som booster selvtilliten like godt som en refill på vipper og negler. Er en del av dere som har spurt litt hvordan det fungerer når man setter på vipper og negler.

Når de setter på vipper setter de på en og en enkeltvipp. Da får man et natulig resultat, som også holder seg fint i ca 3-4 uker. Etter 3-4 uker er det fortsatt mange vipper igjen, men da bør man ta en refill, for at det fortsatt skal se nydelig ut! Selve behandlingen tar ca 1-1,5 time, og når man tar refill tar det ca en halvtime – tre kvarter. Når de setter på vippene ligger man på en komfortabel “seng” med øynene igjen, og kjenner såvidt at vippene blir satt på.

Det gjør ikke noe vondt i det hele tatt, og man får ikke noe lim inn i øynene sine. Så ingen grunn til å være redd 🙂 Første påsetting koster 1800,- og refill koster fra 500,- kr. Jeg vet det er mange steder som er noe billigere, men de setter ofte på punktvipper, som er like fine som disse. Bare at de er fine i 3 dager, og disse er fine i 3 uker.. Man får faktisk det man betaler for, og her får man kvalitet! 

Når det kommer til neglene legger de på en gele oppå mine naturlige negler. Hvis mine egne negler er korte så setter de på en tipp så de blir i den lengden jeg ønsker. De legger på et perfekt lag med gele, sånn at de blir harde og slitesterke, men de blir ikke klumpete. De bruker heller ikke maskinfil når de filer på dine egne negler før de setter på geleen, så behandlingen skader dine egne negler veldig lite. Man kan også velge å ha en hvit fransk tipp på neglene, jeg syns det er veldig vakkert, så jeg tar alltid det. Da ser resultatet naturlig og nydelig ut! Denne behandlingen koster ca 700,- kr, og etterfyll koster fra 520,- og oppover. Ikke veldig dyrt akkurat! 

 

For å bestille time kan du ringe 32 22 10 21 eller sjekke ut hjemmesiden dems www.agoodfeeling.no

Behandlingene er sponset 🙂

18 kommentarer

Siste innlegg