Utrolig mange tilbakemeldinger

Må først og fremst bare si tusen takk, for alle de positive og gode kommentarene jeg fikk av dere i innlegget “Hore fordi man legger ut undertøysbilde?” . Hadde ikke forventet at jeg skulle få så mange kommentarer på innlegget, i skrivende stund har jeg fått hele 96 kommentarer på det. Men syns det er veldig gøy å høre andres meninger om temaet. Både fra de som er enige, men også de som er uenige. Setter pris på alle meningene, så lenge de er konstruktive. 

Men tror kanskje mange ikke helt skjønte hovedpoenget bak innlegget. Hovedpoenget var nemlig at man skal være stolt av kroppen sin, uansett hvordan den ser ut. Og at man ikke skal gjemme seg bak masse klær, men heller stolt vise frem kroppen sin. Uansett om man er høy, lav, overvektig, undervektig, brun, hvit eller fluffy (som noen skrev på facebook) er man vakker. For vi er alle laget forskjellige, og det er så utrolig viktig å huske på! Hvor kjedelig hadde ikke verden vært om alle hadde vært like? Det er en verden jeg ikke ville levd i. Det samme gjelder meninger. Alle har forskjellige meninger om ting, og det er helt greit. Så lenge man ikke slenger direkte usaklige og slemme ting til hverandre. 

Peace out ♥

9 kommentarer
  1. Godt å høre at folk faktisk tar det som et seriøst tema! Jenter burde få lov til å legge bilde akkurat som de vil, og har man ikke noe positivt og si så hold kjeft.. og kalle noen for hore er noe av det styggeste en kan si!

  2. Du må være den mest fantastiske personen som finnes! Elsker å lese innleggene dine hvor du står for det du mener og ikke følger strømmen. Du har en så herlig personlighet, et perfeeekt smil og en bra kropp!
   Skulle bedt deg på date om jeg var 2 år eldre, haha

  3. Du er veldig pen! Du er dritflink til å blogge, skal følge masse med på bloggen din og du må komme høyere opp for det fortjerner du. Du er veldig flink til å lage videoer og det er det jeg følger mest med på. prækæst fina

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg