Ukens spørsmål #19

Hvilken parfyme er din favoritt? Hvem bruker du mest?
– Min absolutte favoritt er Lady Million fra Paco Rabanne. Elsker gutteversjonen (one million) så derfor begynte jeg med jenteversjonen. Gutteversjonen lukter så godt at jeg nesten dåner hvis en gutt bruker den, haha! Jenteparfymen er veldig god også sånn forresten.
 

Hvilken tørrshampoo bruker du?
– Jeg bruker Define sin. Har brukt den lenge og er veldig fornøyd med den. Den er heller ikke så dyr, tror det koster sånn 60,- kr. Så det er et stort pluss!


Hva heter lepomaden/leppestiften du bruker på bildet?
– Leppestiften min er fra Maybelline New York i fargen 715 choco cream. Er den jeg alltid bruker, med mindre jeg har en veldig annerledes farge på leppene. Har brukt samme leppestiften i 3 år nå, så er rimelig avhengig! 

 

Trener du mye?
– Nå i det siste har jeg nettopp startet treningen igjen. Har hatt en litt for lang pause på grunn av russetiden og diverse. Men nå er jeg tilbake igjen! Pleier å trene sånn ca. hver 3. dag. For da kan jeg trene styrke i hele kroppen på en økt. Siden kroppen trenger 48 timer hvile i de musklene man har trent. Så det er grunnen til at det blir hver 3. dag.

 

Kan du ha 5 skjønnhetstips ukentlig?
– Det tar jo mye tid å skrive slike innlegg, hvis man skal gi gode tips. Men kan prøve å få det til! Er det noe stemning for det?? 
 

Kan du lage flere i innlegg om innredning av rom? Tips osv? 
– Nå er ikke jeg veldig flink med innredning. Liker som regel bare å ha ting lyst og minimalistisk. Er nok søsteren min som har fått det meste av innrednings skillz. Hun er veldig flink!

 

Får du extentions sponset? 
– Det gjør jeg. Har hatt samarbeid med Locks and Bonds i snart 2 år nå. Elsker håret dems, så er ikke uten grunn at jeg anbefaler de til alle. 
 

Hvor er blomsterkransen på bildet ditt fra? og hvor mye kostet den?
– Den er fra Bik Bok og kostet 100,- kr om jeg husker riktig. Men tror ikke Bik Bok har de lengre. De gikk unna ganske fort!

Hvorfor liker du ikke gå uten extentions?*
– Fordi jeg hater mitt naturlig hår. Syns ikke jeg er fin med kort hår i det hele tatt. Kjenner jeg faktisk blir kvalm bare tanken på å skulle hatt skulderkort hår. Er veldig mange som er fine med å ha det. Men jeg kunne aldri gått tilbake til å ha det. 

 

Hvilken rettetang og varmebeskyttende bruker du?
– Jeg bruker GHD eclipse styler. Dette er den nyeste rettetangen fra GHD. Er sykt fornyød med den!  Tror rettetangen koster sånn ca. 2700,- kr. Så er ganske dyrt. Men de varer lenge og er veldig bra, så det er jo en trøst! 
Bruker varmebeskyttende fra GHD også.

 

hvor er trenings BHen fra? 
– Den er kjøpt hos H&M. Det er ganske tykt stoff i den. Så man slipper sånn klein stiv nippel på treningsstudioet. Haha..

 

Hva er snittet ditt? Har du noen gode studieteknikker å lære bort?
– Er litt usikker på hva det blir i år. Ligger vel mellom 3 og 4. Ikke noe å hoppe i taket av glede for. Men påbygg er sykt vanskelig. Så er noenlunde fornøyd. Telte hvor mange prøver/fremføringer/innleveringer vi har hatt siden slutten av januar i år. Var 27 stykker!! Hvor sykt mange er ikke det? Er ikke rart karakterene blir så som så. Rekker nesten ikke øve til prøvene. Når det kommer til studietekninkker er jeg ikke noe flink. Pleier alltid å øve til prøven dagen før. Og fremføringer lager jeg som regel dagen før også. Rekker nesten ikke noe annet!  


Når du bruker fjernkontrollen, fokuserer kameraet på deg av seg selv da.. Eller må du stille inn fokuset?

– Hvis du har det på auto fokus fokuserer kameraet av seg selv.  Hadde vært umulig å tatt bilder på den måten jeg gjør uten at det var på auto fokus. Men husker jeg lurte på det samme før jeg kjøpe fjernkontroll. Så skjønner fortvilelsen! 

 

 

– Noe du lurer på til neste uke?

 

18 kommentarer

Siste innlegg