Det er alltid noen som vil hate deg

Uansett hva man gjør her i livet er det alltid noen som vil hate deg. Enten fordi de er misunnelig på noe du har eller er, eller så liker de deg rett og slett bare ikke. Men skal vi bry oss om disse menneskene? Disse menneskene som ikke vil at du skal ha det godt? De som kun vil trykke deg ned? Nei det skal vi ikke. Vi skal gjøre det vi selv vil. Vi skal leve ut de drømmene vi ønsker å leve ut. Vi skal tørre å være oss selv. Og om noen har et problem med det, så er det de som har et problem. Ikke du!

Som blogger får jeg en gang iblant frekke kommentarer, og selvfølgelig er de skrevet anonymt. De som skriver kommentarer som: “herregud du ser ut som en hore”, “gå å spis a anorektier”, “jævla dverg”. Kan ikke ha det veldig godt med seg selv. Når prøver så hardt å trykke noen ned, kan man ikke være langt oppe selv. De personene som skriver slike slemme ting kan ikke eie et fnugg av selvtillit.

For hvis man faktisk har det bra med seg selv trenger man ikke å trykke andre ned. Man trenger ikke se stygt på jenta på bussen som kanskje veier litt mer enn hva andre gjør. Man trenger ikke å skule stygt bort på den populære og pene jenta. Men føler ikke behovet for å være slem.


Man blir ikke penere av å trykke andre ned. 

Og gud hvor sant er ikke det? Det er så sant som det går ann å bli. Hvis en hyggelig jente eller gutt begynner å baksnakke andre til deg, hvor utrolig lite sjarmerende blir ikke vedkommende da? Hvor lyst har du til å være venn med vedkommende da? Kanskje h*n snakker dritt bak ryggen din også? Jeg har selv hatt venniner som har baksnakket andre til den store gullmedaljen. Men de jentene har som regel hatt en hard oppvekst, og ikke hatt det så godt med seg selv. For selv om det ser ut som de har veldig høy selvtillit, sliter de også med noe. Som resulterte i at de snakka mye dritt om andre.

Poenget mitt er: hvis man faktisk klarer å forstå hvordan personen som snakker dritt til deg har det. Blir man ikke såret. For da skjønner man fort at offeret her er mobberen selv. Det er mobberen som har et dårlig liv. Det er mobberen som mister venner og blir upopulær. Bare vent å se. Ingen orker å henge med negative personer i lengden. 

Så istedet for å slenge dritt til hverandre. Kan vi ikke heller bare være snille mot hverandre? Derfor oppfordrer jeg alle som leser dette innlegget til å si en positiv ting til noen andre hver eneste dag. Så kjenner du fort at du selv vil føle deg mye bedre, enn hvis du skulle sagt noe slemt. 

 

Spread the love ♥

39 kommentarer

Siste innlegg