5 RARE FAKTA OM MEG

1. Det beste jeg vet er å tasle rundt i leiligheten min iført singlet, en stor silkeboxer og de tøflene som er på bildet under. Avslappet og deilig! 

 

2. Jeg hater kroppshår. Har egentlig helt angst for det. Når jeg sier kroppshår mener jeg hår under armer, skjegg, nedentil, bryst, rygg. Leggene og lårene er det greit med hår, så lenge det ikke ser ut som en ape. Ja, dette gjelder både jenter og gutter. Hår er ekkelt. Kun øyebryn og på hodet som er greit. Der må man faktisk ha hår. Liker ikke skallede mennesker. Ser rart ut. Nei takk! Til han til venstre. Ekkel og hårete. Han til høyre derimot. Ja takk! Null hår på kroppen. 

 

3. Jeg drikker kun vann. Jeg drikker ikke brus, juice, melk, kaffe, energidrikker. Jeg synes rett og slett ikke at det er godt lenger. Det er heller ikke bra med så mye sukker og syre på tennene heller, derfor drikker jeg vann til alt (bortsett fra fylla da, haha). Til og med når jeg spiser godteri drikker jeg kun vann. Selvfølgelig det kan hende en sjelden gang i blant at jeg drikker noe annet enn vann og alkohol, men det er sjeldent.

 

4.  Jeg må bruke foundation hver dag, hvis ikke får jeg kviser. Hvis jeg går ett par dager uten foundation får jeg masse kviser. Skikkelig rart at det er sånn, med tanke på at det burde vært omvendt. Gikk uten foundation i ett år. Brukte det kun en gang i blant, og da fjernet jeg den alltid på kvelden. Da hadde jeg faktisk utrolig mye kviser og dårlig hud. Så jeg konkluderer med at jeg har rar hud. Hmm..

5. Gjennom hele 2. vgs og halvparten av 1.vgs sov jeg kun 3-4 timer per natt. Hadde en fast sovedag i uken, som var onsdager. Var ekstremt hyperaktiv på skolen hvis jeg sov like mye som andre mennesker. Så jeg måtte være dødstrøtt hele tiden for å ikke fly i taket. Haha. Trygt. 

 


♥ Har du noen rare vaner/meninger?

 

Love Stina <3

12 kommentarer

Siste innlegg