Uken som gikk – Sykdom, Irritasjon, Bloggerne ++

Ukens høydepunkt
– 
Photoshooten på mandag var veldig morsom, og det var så gøy å se møte igjen gode blogg-kollegaer og bli enda bedre kjent med resten av gjengen som er med på Bloggerne i samme sesong som meg. I august skal vi på tur sammen og det blir så gøy å bli enda bedre kjent med de!

Ukens nedtur
– På fredag kveld merket jeg det. Halsen verket som fy, og lørdag morgen våknet jeg opp med feber. Siden da har jeg ligget rett ut. Tror nok at det å kjøre 18 timer bil blandet med 5 timer søvn hver dag, en helt sinnssyk gåtur opp og ned et fjell, og en overnatting i skogen har tatt knekken på kroppen min. Er jo bare et par måneder siden jeg var helt utbrent, og kroppen min er ikke den sterkeste enda dessverre.

Ukens beste treningsøkt
– På onsdag gikk vi tidenes tur opp og ned bratt fjell i timesvis. Det var sykt tungt, men vi fikk se en helt nydelig utsikt! Turen ble på rett over en mil, så det var ganske heftig i de ekstreme bakkene vi gikk i!

Akkurat nå
– 
Ligger jeg under teppet på sofaen med feber og jeg har så vondt i halsen at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har vært syk siden fredag kveld, så er veldig klar for å bli frisk asap! 

 

Ukens mest leste innlegg

– 8 Matretter jeg hater

– Blogginntekt, Bryllupsdato, Skeive dager, Hatkommentarer – Ukens spørsmål #211

8 Problemer med mørkt hår 

Ukens irritasjonsmoment
– Bilkjøring. Denne uken har jeg sittet 18 timer i bilen, og jeg har nesten blitt gal. De som pendler til vanlig er virkelig noen helter, for jeg fatter ikke hvordan dere klarer det! Nakken min har gått totalt i vranglås og jeg er så lei av bilkjøring nå. På fredag toppet det seg virkelig da det var helt kaos rushtrafikk, og brukte 4,5 timer på veien hjem fra Oslo. Vanligvis tar det 1 time og 20 min. Så det var helt sykt. 

 

Hvordan var din uke?

 

7 kommentarer

Siste innlegg