10 Ting du kan gjøre på Halloween

Nå er Halloween rett rundt hjørnet, og de fleste skal nok feire nå på lørdag. Om du ikke vet hva du skal gjøre på Halloween, kan du jo sjekke ut noen av disse forslagene!
 

🍭 Trick og treat – Om du er ung kan du gå fra dør til dør og samle inn godteri! 

🎃 Gresskar – Kjøp inn gresskar og skjær de ut så de blir skumle lykter! Pynt opp med lyktene rundt i huset og ved inngangsdøren!

👻 Fest – Arranger / dra på en Halloweenfest med venner. Kle dere ut og fest til langt ut på natten!

🕷 Film – Det er så mange skumle Halloweenfilmer. Min favoritt er nok “H20 Halloween”. Den så jeg da jeg var liten med noen venner, og den skvetter man virkelig av! Inviter noen venner på besøk og se på de skumleste filmene dere finner!

Bilde – Kilde

☠ Skummel skattejakt – Lag en skattejakt i en mørk skog der dere må finne forskjellige ting som en tredjepart har gjemt. Skogen er så skummel om kvelden, spesielt nå som det er helt mørkt ute! Bare pass på at du ikke går alene. Da kan det fort gå galt!

👻 Skumle historier – Inviter venner over og fortell hverandre skumle historier! Hvor mange venner klarer du å skremme?


Bilde – Kilde

 

👻 Skrem venner / familie – Kle deg ut i skumle klær og sleng på blod i ansiktet. Dra hjem til familie og skrem livet av de. Mohaha!

🎃 Mat – Lag skummel mat som du kan servere til venninnene dine! Her finner du oppskrift på “meitemark” og “shotter med øyne“.

🍭 Del ut godteri – Pynt opp huset og kjøp inn massevis av godteri du kan dele ut til skumle barn som kommer innom!

👻 Hjemsøkt – Google rundt og finn steder i nærheten av der du bor som er hjemsøkte. Ta med venner og utforsk stedene. Kanskje dere møter på noen spøkelser?

 

Hva skal du på Halloween? 👻

 

 

 

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg