Ville du spist noe av dette?

// inneholder reklame

I går hadde jeg virkelig tidenes bake-dag på kjøkkenet! Jeg har nettopp fått meg ny kjøkkenmaskin, og jeg bare måtte teste den ut skikkelig! Jeg er jo glad i å bake, men syns det tar altfor mye tid og krefter å bake sammen med deigene. Det er jo mye lettere med en maskin! For ikke å snakke om hvor kjedelig det er å stå med en håndvisp i 15 minutter når jeg skal lage cup cakes.. Haha! 

Så i går hadde jeg nettopp fått ny bakemaskin, og dere; det var så mye mer morsomt å bake med den! Jeg trengte bare å slenge oppi alle ingrediensene i bollen, også mikset den alt sammen og gjorde deigen klar! Helt genialt! 

Den gjorde det så enkelt og greit for meg at jeg bakte over 60 grove rundstykker og grove pizzasnurer! Haha. Nå har jeg massevis i fryseren for en god stund! Perfekt med grove rundstykker til frokost, og grove pizzasnurrer til lunsj. Disse rundstykkene og pizzasnurrene er så gode! Har lagt ut oppskrift på de for en god stund siden og de finner du her; grove rundstykker og grove pizzasnurrer

Fremover kommer jeg til å lage så mye forskjellige ting på kjøkkenet, nå som jeg har en kjøkkenmaskin som gjør jobben så mye lettere og raskere! Den jeg har kjøpt er også mye kraftigere enn de fleste slike kjøkkenmaskiner, så denne kan kjøre sammen alt fra brød deig til krem. Mens de fleste kun kan ta lettere ting som krem og kakerøre. 

Kjøkkenmaskinen finner du HER, og den er fra Electrolux.

Det følger forresten med 2 bakeboller og 3 forskjellige visper (eltekrok, ballongvisp, og butterdeigredskap). Alt man trenger for å lage hva enn man vil! 

Altså, hvor digg så ikke dette ut? Ville du spist noe av dette?

Liker du å bake? 

22 kommentarer

Siste innlegg