15 Ting jeg elsker med julen

Det er så mye magisk med julen, og enkelte ting bare elsker jeg! Det er så mye som gir meg en koselig julestemning, og her er noen av tingene jeg absolutt elsker med julen!

Pynten – Hver morgen når jeg står opp er det så koselig å se rett bort på et juletre, gå ut i stua og se all julepynten og bare få en skikkelig fin start på dagen!

 

Lysene – Jeg elsker julelys! For dere som har sett innlegget der jeg viser hvordan jeg har pyntet opp ute (HER), så kommer det jo ikke akkurat som noe sjokk at er litt over gjennomsnittet glad i julelys ute. Det pynter så fint opp i denne mørke tiden. Pleier ofte å kjøre rundt og se på alle husene som har pyntet opp så fint!

 

Musikken – Hva er vel koseligere enn julemusikk? Det er rolig, morsomt, fint og herlig. Ikke noe trist eller crazy. Bare ren herlighet.

 

Maten – Ah, julemat ❤️ Det er så vanvittig mye god julemat man kan spise, og jeg elsker mye av det!

 

Sugar cookies – Min favoritt christmas cookie! HER finner du oppskrift til hvordan du kan lage det selv.

 

Familie – Julen er en tid for familie, og det er så koselig å samles og feire!

Handlegatene pyntet – Det er så koselig å rusle rundt i sentrum og se på handlegatene som er pyntet så fint opp! Julelysene som lyser opp i gatene. Butikkvinduene som er pyntet opp med julepynt. Helt nydelig!

 

Alle blir gladere og mer trivelige – Det er noe magisk med julen. Vi alle blir litt mer glade, litt lettere til sinns og vi nordmenn begynner plutselig å smile til hverandre. Love it!

 

Gi bort gaver – Det er så koselig å kjøpe gaver som man virkelig vet at mottageren kommer til å elske!

 

Ugly sweaters – Jeg elsker å gå i ugly christmas sweaters. Det er så koselig også gir det masse julestemning!

 

Skape fine juleminner – Det er så herlig å lage fine juleminner. Jeg har fortsatt masse bilder og videoer fra julaftener når jeg var liten og det er så koselig å se på!

Lage juleblogginnlegg – Jeg elsker å lage masse innlegg til dere når det er jul. Det er så koselig å spre masse julestemning og gi et lite lysglimt i en ellers mørk tid.

 

Juledesign på matbutikk varer – Jeg syns det er så koselig når det kommer juledesign på melkekartongen. Det er et eller annet med det. Det bare sier “Nå er det virkelig jul”!

 

Julefilmer – Hver dag fra 1 desember til 24 desember ser vi en ny julefilm. Det er jo så koselig også gir det skikkelig julestemning!

 

Julemorgen på hverdagen – Om morgenen elsker jeg å rusle ut i julepysjen, lage meg en kopp kakao, skru på lysene på juletrærne, tenne litt lys rundt i stua og sette meg ned foran mac’en og jobbe. Det er så utrolig herlig. Verdens beste morgenrutine spør du meg!

 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg