Mitt 2014 – Januar til April

En av de morsomste tingene med å ha en blogg, er at jeg kan se tilbake flere år i bloggarkivet mitt. I år har jeg opplevd så mye fantastisk, og dere har vært med meg hele veien. Nå er snart året omme, og da syns jeg at vi kan ta et lite tilbakeblikk på året som har gått. For at innlegget ikke skal bli for langt har jeg valgt å dele det opp i flere deler. Jeg starter nå med januar til april, også tar jeg mai til august, og september til desember litt senere. 


Jeg begynte året som jeg har gjort de siste årene. Fyllesyk herfra til månen, etter en fantastisk nyttårsfeiring. 


Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg kom meg ut av depresjonen. Du kan lese innlegget her


Et av mange antrekk fra året som har gått

Jeg var på tidenes blogger vors hos June. Vi var rundt 15 bloggere som gjorde oss klare for Vixen blog awards!


Jeg hadde fått kjøpt meg ski, og ble helt forelsket i det. Stod på ski så ofte jeg hadde muligheten til det!

Kattepusen min var med på alle bloggbildene. Kjenner jeg savner den lille godklumpen! Siden jeg bor i kollektiv i Oslo, har jeg ikke mulighet til å ha han med meg hit. Så han er fortsatt hjemme hos foreldrene mine. Heldigvis skal jeg hjem i julen, og da skal han få koseoverdose av mamman sin!

Jeg var på Oslo Trend

I 21 årsgave fikk jeg en tur til et 5 stjerners luksushotell på Tenerife. Gud som jeg koste meg! Jeg fikk virkelig slappet av, og opplevd masse morsomt. Blant annet fikk jeg se delfiner, spekkhoggere, pingviner, jaguarer og mye mer! 

Plutselig var jeg tilbake i kalde Norge, med masse snø!

Jeg var på Taj Mahal med søsteren og kusinen min. Skikkelig jentekveld!

Jeg var på fotokurs med Nikon, der flinkeste Solveig Selj ga oss fototips. 

Jeg skrev et innlegg der jeg svarte på deres hemmeligheter. Du kan lese innlegget her.

Kom godt igang med treningen

Jeg var på sminkekveld med GOSH Cosmetics

Jeg arrangerte jentekveld med noen av de beste jentene jeg kjenner. Taco, vin og drikkeleker stod på planen!

Kusinen min og jeg fikk skikkelig sushidilla, og spiste det så ofte vi kunne!

Jeg dro til London for første gang i mitt liv. Elsket virkelig den byen, og jeg kan love dere at jeg skal dit flere ganger! Jeg fikk oppleve Big Ben, slottet, madame tussaud, the London eye, Oxford Street, og mye mer! Hvis du vil lese mer om London turen, og en guide kan du lese her

Jeg jobbet masse på WOW Gulskogen

Den 13. mars var det endelig varmt nok til å gå med shorts. Jeg var overlykkelig! Kjenner jeg virkelig gleder meg til varmen kommer tilbake. For ikke å snakke om at det var sol og lyst til langt på kveld!

Jeg var på mange løpeturer med denne skjønne frøkna!

Den 20. april hadde jeg blogget i akkurat 4 år. Det er helt bisart å tenke på at jeg har dokumentert livet mitt så lenge. Og nå er det kun 4 måneder til jeg har blogget i 5 år. Uæææh, det er jo helt sinnsykt! En oppsummering av de 4 årene kan du se i videoen under.

 

Kunne ikke vært mer lykkelig over at jeg kunne gå i shorts! Dette bildet er tatt på kvelden i 19-20 tiden. Sykt å tenke på at lyset var så fint da! Summer, please come back!

Flere lunsjer med min skjønne kusine!

Jeg var mildt sagt drittlei av falske profiler. Stadig vekk fant jeg falske profiler på facebook, instagram, nettdatingsteder, osv. Ganske ekkel følelse!

 

Flere løpeturer med Tessa!

Det var del 1 av 3 av hva jeg har gjort dette året. Rart å se hvor mye forskjellig jeg har gjort! Har du fulgt med hele veien, eller er du ny leser her på bloggen? Hvilket innlegg fra denne tiden husker du best?

 

16 kommentarer

Siste innlegg