Refill av vipper og gelenegler

Gjett hvem som klarte å forsove seg 2 timer i dag, så hun ikke rakk å blogge? Det var meg det! Jeg bråvåknet 10:30 og hadde vippetime i Drammen 11:30. Så da måtte jeg kaste meg i dusjen, og slenge på meg litt sminke og klær før jeg dro innover! I dag har jeg fylt på både vipper og negler. Det er jo allerede 3 uker siden jeg satt på vipper, og 4 siden jeg satt på neglene. Så nå måtte det ha en liten touch up! Mine egne negler hadde vokst sinnsykt fort, så de måtte virkelig fikses på nå. Vippene hadde holdt seg ganske bra, men jeg er jo perfeksjonist så de måtte fikses litt på også!

Både negler og vipper setter jeg på hos A Good Feeling som ligger i Drammen sentrum. Damene som jobber der er så utrolig dyktige, og kan virkelig sakene sine! Så der får man god kvalitet på både vipper og negler. Har jo hørt om jenter som har satt på vipper og negler andre steder og som vippene faller av med en gang, og neglene blir klumpete og stygge og sprekker opp etter kort tid. Så det slipper man virkelig hvis man gjør vipper og negler hos A Good Feeling. Har skrevet to innlegg tidligere om selve behandlingene som du kan lese: negler HER og vipper HER

De har forresten tilbud nå i januar og februar på vippe extensions. Vanligvis koster det 1800,- første gangen man setter på, men nå koster det kun 1200,- kr. Hvis man sier at man har lest om dette tilbudet på min blogg når man ringer for å bestille vippetime, får man vippene kun for 1100,- For å bestille time kan du ringe på 32 22 10 21. Du kan også sjekke ut hjemmesiden dems HER for andre behandlinger. 


Sponsede behandlinger

22 kommentarer

Siste innlegg