Tok med bursdagsbarnet hit!

Som jeg nevnte i det forrige blogginnlegget, hadde Chloe bursdag i går. Så vi tok turen til både Stavern og Nelunghavn, (se bilder fra Stavern HER). Etter vi hadde vært i Stavern tok vi turen til Nevlunghavn.

Jeg har faktisk kun vært der en gang før, og da har jeg bare kjørt igjennom. Men herregud så koselig og fint det var der! Sentrum var jo ganske bittelite, men det hadde noen koselige restauranter, iskiosk, masse båter på kaia også var det jo helt nydelig utsikt!

Ingenting som sier sommer som en softis! Det er virkelig et must for meg når jeg skal kose meg skikkelig om sommeren, hehe!

Men det beste med Nevlunghavn var uten tvil å rusle rundt ved der husene ligger. Alle hadde superlekre forhager med masse blomster, og det var som å rusle rundt i en liten sørlandsby. En venninne av meg fortalte meg at mange av husene er fredet for å beholde looken på det, og det har de virkelig gjort!

Så mange lekre og inspirerende hager. Virkelig et sted man burde dra om man er glad i blomster, havutsikt, kystby-stemning og generelt bare vil kose seg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg