Gjett hvem som hadde bursdag!?

I går hadde Chloe bursdag og ble hele 4 år gammel. Lille og store bærta! Så rart å tenke på at hun har blitt 4 allerede. Hun er jo bare lille babyen vår! Vi startet i alle fall dagen med at jeg lagde leverposteikake til henne også hadde Per Fredrik, jeg og Chloe en liten feiring på verandaen.

Siden Chloe hadde bursdag ville jeg gjøre noe ekstra gøy for henne, så jeg tok henne med til både Stavern og Nevlunghavn. Hun elsker å være med rundt og snuse på alt mulig, titte på mennesker og hunder, og bare leve sitt beste liv.

Selv om hun blir litt pysete iblant når det er masse mennesker, så da snur hun seg alltid mot meg og opp på to bein og viser at hun vil bli båret rundt. Heldigvis veier hun bare 5 kg, så det er null stress å bære henne rundt, hehe!

Det var stappfullt overalt på spisestedene, så vi endte opp på en foodtruck. Men de hadde skikkelig god og enkel mat, og Chloe koste seg masse med egen stol, hehe!

Det er så fint å gå ned til stranda i Stavern, og bortover kyststien!

 

Vi koste oss masse rundt i Stavern, og bildene fra Nevlunghavn kommer i neste innlegg. Må dele opp så det ikke blir tidenes lengste innlegg, hehe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg