Skryte av “Rik”, Bryllupsplaner, Baby-Navn, Pause fra YouTube ++ Ukens spørsmål #272

annonse – nelly, lyko, na-kd

Når vil du ha barn?
– Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg i det hele tatt vil ha barn. Jeg er veldig frem og tilbake i tankene mine, og jeg klarer ikke å bestemme meg. Jeg tenker at dersom jeg vil ha barn vil jeg starte innen et par år så jeg fortsatt er ung innen andremann blir født.

TOPPHER
BUKSEHER
SKOHER

 

Har du planer for bryllupet?
– Jeg skrev et veldig langt innlegg om planene rundt bryllupet du kan lese HER.

 

 

Kan du gi noen til meg som tenåring, bare generelle triks du skulle ønske du visste da!
– Vær bevisst på hormonene dine og hva de gjør med hodet ditt. Noen ganger kan ting virke som ekstremt store problemer, og ofte er det bare hormonene som fucker med hodet ditt. Å “sove på det” er nok et av de beste tipsene jeg kan gi noen, uansett alder. Også er det viktig å ha det gøy i ungdomsårene. Herregud du har så mye frihet nå! NYT DET. Voksenlivet med alle sine negative (og positive) sider kommer fortere enn du tror.

ØREDOBBERHER
KJOLEHER

 

Hvordan har du det for tiden?
– Jeg har noen dårlige dager, men jeg mange flere gode dager enn jeg hadde for bare noen måneder siden. Så ting går riktig vei, og jeg jobber hardt med meg selv hver dag for å få det bedre med psyken.

 

Hvorfor skryter du alltid av hvor “rik du er”? Indirekte?
– Gjør jeg det? Kan ikke si at jeg helt kjenner meg igjen i det.

 

Hvilket navn vil du at barna dine skal hete?
– Hvis jeg vil ha barn, syns jeg disse navnene er veldig fine: Aleksandria, Valeria, Allegria, Aurelia, Anastasia.

Hva er ditt beste triks for å skjule kviser?
– Jeg har slitt mye med kviser siden jeg var 16-17 år, og i løpet av den tiden har jeg prøvd typ alt mulig som finnes for å dekke over. Det som jeg syns fungerer best er å bruke en lys grønn concealer på kvisene og alle steder jeg er rød, rett etter at jeg har tatt på primer og før foundation. Det dekker over kvisene helt vilt mye, og det gjør at rødfargen på kvisene blir jevnet ut og de syns ikke når man tar på foundation. Helt sykt hvor bra det funker! Min favoritt concealer til å gjøre dette er faktisk en til kun 59,- kr som du finner HERfra nyx.

 

Har du noen gang vært usikker på deg selv? Om du er bra nok, osv
– Jeg tror vi alle er usikre på oss selv tid til annen. I min jobb får jeg ekstremt mye kritikk, og i perioder er det lett å bli usikker på meg selv. Men jeg jobber hardt for å blokkere vekk de negative menneskene, og heller høre på alle dere som kommer med fantastiske og gode meldinger til meg hver eneste dag!

LOUNGE SETHER

 

Hvilken bh bruker du til stroppløse topper?
– Jeg bruker en sånn stick-on bh. Den dekker kun selve puppen, og ikke oppover skuldrene eller noe bak, så den er genial til topper der man har bare skuldre eller åpen rygg. Vanligvis når man bruker en bh som er uten stropper får man null kløft, uansett hvor store pupper man har. Det er jo så kjedelig! Denne stick-on bhen derimot. Omg, man får sjukt bra kløft av den, haha. Stick-on bh’en sitter forresten sinnsykt godt, så man trenger ikke bekymre seg noe som helst for det. Den jeg bruker finner du HER hos na-kd.

KJOLEHER

 

 

Hvorfor heter hunden din Chloe? Er ikke det et menneske-navn?
– Haha, det er kanskje det? Så navnet Chloé på en parfymeflaske for mange år siden, og tenkte at det skulle hunden min hete, den dagen jeg fikk en hund. Syns det er så fint, også er det jo ikke liker vanlig som tassen liksom. Haha.

Har du alltid vært interessert i å trene, eller kom det i senere alder?
– Frem til jeg gikk på vgs hatet jeg å trene. I 9. klasse fikk jeg bokstavelig talt en 2’er i gym, og på vgs fikk jeg en 5 i karakter. Så interessen vokste så fort jeg kom på vgs og fikk gjøre andre ting enn fotball.. Haha.

 

Hva fikk du i julegave av Per Fredrik?
– Jeg fikk et fullformat kamera. Herregud så sykt heldig jeg er som har en så gavmild og snill kjæreste!

 

Når kommer det videoer fra deg på YouTube?
– Jeg har tatt en liten pause fra YouTube, for å fokusere på å bli 100% frisk i psyken og komme igang igjen med bloggen. Tenker jeg starter igang igjen med YouTube når våren kommer. Har veldig mange idéer om videoer jeg vil lage, og det er jo så gøy å lage innhold for dere!

Håret ditt er sykt blankt til å være extentions, kjempe fint! Hvilke hårprodukter bruker du?
– Det er en blanding av at håret jeg bruker er av veldig god kvalitet, og produktene jeg bruker til det. Bruker DETTE håret, og det er seriøst helt amazing! Bruker kun Redken produkter;  DENNE shampoen, DENNE balsamen og DENNE hårkuren .

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg