Skrive om sex? Når gråt jeg sist? Depresjon av p-piller? 28 år? – Ukens spørsmål! #293

annonselenker

Hvordan føles det å bli 28 år?
– Jeg fylte 28 år på fredag (om dere ikke har fått det med dere). Det føles veldig bra! Føles litt som en ny start. Har så lyst til å gjøre 28 til den alderen som jeg kommer til å se tilbake og si “det var først når jeg ble 28 at jeg virkelig fikk kicket igang livet og fikk til alt jeg ville få til”.

 

Hvorfor vil du ikke prate om sexlivet ditt?
– Haha, fordi det er privat?? Tror det er et ekstremt fåtall av mennesker her i verden som har lyst til å breie ut om det mest private og intime som finnes, til titusenvis av mennesker 🙂

TOPPHER – STINA30 for 30% rabatt

 

 

Hvor gammel var du da du begynte å blogge?
– 17 år. I april er det 11 år siden jeg begynte å blogge. Sjukt å tenke på at jeg har holdt på så lenge! Har lyst til å holde på i samme bransjen resten av livet, og det blir spennende å se hvordan ting utvikler seg! En ting er sikkert; dere blir ikke kvitt meg med det første, hehe!

Angrer dere på at dere ikke pusset opp i funkisstil med gipsvegger osv?
– Nei absolutt ikke. Tanken har aldri slått meg engang. Vi kjøpte et hus vi likte og hvis funkisstil var min smak, hadde jeg kjøpt et funkis hus.

 

Har du noen erfaringer med p-piller?
– Ja, begynte på det da jeg var 15 år pga ekstreme mensenkramper. Har skrevet en del om det tidligere. Men noe jeg har erfart er at man bør teste seg litt frem, fordi noen takler det ene prevensjonen fint, men for andre funker det ikke. Snakk skikkelig med legen din, og les HELE pakningsvedlegget, for det faktumet at man IKKE bør gå på p-piller om man har depresjon, står ikke under bivirkninger (i alle fall ikke de jeg gikk på), det står et heeelt annet sted.

LOUNGESETHER – STINA30 for 30% rabatt

 

Har du extensions?
– Jepp! Det har jeg brukt i sykt mange år nå. Bruker DETTE fra Luxushair, og de er seriøst helt amazing. Pleier bare å ta de med til frisøren, også setter de det på for meg. Koden “STINABLOGG” gir alltid 10% rabatt hos Luxushair, så bruk gjerne den om du vil ha likt hår som meg!

 

Hvordan går det med deg?
– Det går veldig bra om dagen! Jeg tok det ganske med ro i januar for å ikke gå på en kreativ smell. Det var jo null inspirasjon å hente og det ble mye innesitting siden det er både pandemi og -15 grader utendørs. Men nå begynner dagene å bli lysere og det er bare 22 dager igjen til mars, og da starter virkelig våren. Så det gir meg mye glede. Har lyst til å kicke igang mer igjen her på bloggen, og har så mange ting jeg gleder meg til å dele med dere!

ah, gleder meg til sol, sommer og hageliv!

 

 

Hvor mye trener du?
– Nå om dagen har jeg endret treningen litt. Så hver morgen starter jeg med en styrkeøkt. Har laget et program som deler kroppen opp i tre deler, sånn at jeg får trent hver eneste dag. Også kommer det ofte en runde på tredemølla senere på dagen også om jeg føler for det.

Når gråt du sist?
– Tidligere i dag. Har sett serien “firefly lane” og i dag så jeg finalen, og jeg satt flere ganger og hulket. Haha. Har skikkelig pms om dagen og da blir jeg så sykt rørt av ting jeg ser. Per Fredrik kom inn mens jeg så på, og jeg måtte bare le av hvor lettrørt jeg er.

 

Hva er ditt must have sminkeprodukt for tiden?
– Nå for tiden har jeg helt dilla DENNE leppestiften. Fargen på den er helt perfekt nude, og konsistensen er matt men ikke sånn supermatt, så den gir en skikkelig fin finish. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er min go-to leppestift.

 

Hvorfor bruker du alltid filter? Syns du er utrolig pen uten
– Takk! Det har jeg forklart i DETTE innlegget.

 

Hvilken foundation bruker du? Syns sminken din alltid er så fin! 
-Takk! Jeg bruker DENNE foundationen. Den er superbillig, og funker skikkelig bra. Den dekker kviser skikkelig godt, også sitter den superbra på huden og gir en dewy finish!

 

Savner du noen ganger å ikke være en influencer?
– Hvis jeg sliter med jobben, enten med at jeg plutselig tjener lite (slik som skjedde i fjor pga corona) eller jeg står i en storm og får mye hat. Men da må jeg minne meg selv på at jobben min er jo egentlig helt amazing. Jeg har muligheten til å leve av å dele interessene mine for hundretusenvis av mennesker. Hvor kult er ikke det?

LOUNGESET – HER – STINA30 for 30% rabatt

 

 

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har brukt DENNE i mange år, og syns den er skikkelig bra. Fargen blir ekstremt jevn (til og med hendene blir 100% jevne), varer i cirka 7 dager og trenger kun å være på huden i 1-3 timer. Også er den superbillig! Nå er det også 30% rabatt på den!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg