Ræva restauranter og et tips!

I dag har vi vært i Puerto de Mogan og kost oss skikkelig! Klikk deg inn HER for å se svært bildedryss fra byen. Så fort vi kom til byen var vi skrubbsultne. Jeg hadde prøvd å se masse rundt på Tripadvisor etter bra steder, men den appen har endret seg helt og er nesten helt ubrukelig (supertrist med tanke på at den var amazing før). Så vi gikk innom to steder som Tripadvisor hadde anbefalt.

Snudde fort i døra da vi skjønte at begge stedene var ganske ræva dessverre. Vi endte opp nede ved havna på en superkoselig restaurant med dødsgod mat og super service!

Jeg fikk endelig spist Paella. Har hatt skikkelig lyst på det hele ferien, så det var skikkelig gøy å endelig spise! Var skikkelig godt med de kongerekene på toppen. Nam! Fikk lyst til å prøve meg ut på det hjemme når sommeren kommer igjen!

Det var så koselig å bruke ekstra lang tid på å kose oss med maten, drikke rødvin og bare se utover på båtene!

Her ser dere forresten inngangen til restauranten, om dere fikk lyst til å sjekke den ut. Prøver å skrive om alle bra restauranter jeg finner når jeg er på Gran Canaria. For herreguuuud så mange turistfeller det er rundt omkring hvor maten er dritt. Så det er smart å ha noen tips på lager når man skal på reise!

3 kommentarer
  1. Hei! Kunne du lage et samlet innlegg når du kommer hjem om resturanter du anbefaler og tips til ting å gjøre rundt på øya? Hadde vært veldig hjelpsomt!<3

  2. Var i Gran Canaria i oktober og da ble vi tipset om å spise på en restaurant i Puerto de Mogan som heter Quetal by Stena. De serverer kun en meny til et tidspunkt, og det er gourmetmat. Dyrt, men absoultt verdt det. Har ikke spist så god mat noen sinne, pluss at det er en opplevelse. Anbefaler å kjøpe vinpakke, da disse vinene gjør rettene enda bedre.

   Det burde dere prøve!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg