It’s my birthday!

I dag ble jeg vekket av frokost på senga og en gigantisk bukett med nydelige roser. Jeg har nemlig bursdag i dag og blir hele 27 år! Herregud så voksen jeg plutselig har blitt. Nesten litt rart å tenke på!

Jeg ble i alle fall vekket med frokost på senga. Per Fredrik hadde laget min favoritt frokost; havregrøt, egg og bær. Nam! Både Per Fredrik og Chloe kom opp i senga og koste med meg. Så koselig!

Fikk også denne gigantiske buketten som kunne vært en bryllupsbukett! Altså, den er så stor at vasen som den står oppi ser ut som et eggeglass, haha! Den dufter helt magisk og er så lekker å se på! Herregud så snill Per Fredrik er som ga denne til meg!

Planen vår var egentlig å dra ut og spise på restaurant i dag, men det stedet jeg ville dra på var stengt så da drar vi heller dit og feirer på fredag. Er jo ikke så nøye med å ta det akkurat på bursdagen, viktigste for meg er bare å få en koselig feiring med mannen i mitt liv!

Nå skal jeg sette meg ned og gå igjennom gratulasjonene jeg har fått så langt i dag. Det har jo kommet drøssevis på både facebook og på meldinger. Så koselig! 💕

 

30 kommentarer

Siste innlegg