De siste dagene har jeg fått helt dilla på en ny frokost variant. Denne er sunn, metter lenge, er enkel å lage også smaker det dødsgodt!
Havregrøt – 3 dl lettmelk og 45 gram havregryn lettkokt. Kok i noen minutter til det blir perfekt konsistens. Ha i en bolle, topp med masse kanel og en liten smørklatt.
Egg – Kok i 7 minutter for perfekt bløt plomme. Skrell, skjær i to og dryss litt havsalt over. Digg!
Bær – Masse digge blåbær og jordbær som en liten dessert til frokost!
Denne frokosten er en super start på dagen, og får deg til å få litt helgefølelsen / hotellfrokost, inn i en vanlig hverdag!
6 kommentarer
Åhhh! Jeg ELSKER havrerynsgrøt! Spiser det hver eneste da, til og med på julaften! Haha! Så jækla godt! Og man kan jo variere i det uendelige! Jeg bruker masse kanel, sukrin gold og en smørklatt. Så har jeg alltid en del bær blandet inn i grøten! Mums! 😀 Du blogger og jobber sykt bra og er svært strukturert!!! Masse cred til deg for det! Stor klem! <3
oi hørtes godt ut 😀 takk takk <3
Nam😍 Hvor er skålene fra? 🌸😊
den store er fra H&M home. De små husker jeg ikke :O
Hvetemelk? Har du skrevet feil eller er det noe jeg ikke har fått med meg? 😅
Hahaha 😀 ja her har jeg surra når jeg skrev. Mente lettmelk 😀