Hva googler folk om meg?

Vi bruker alle google til å finne ut av ting, og for morro skyld fikk jeg lyst til å se hva dere googler om meg. Jeg gikk inn på inkognitomodus og skrev inn både “Stina Blogg” og “Stina Bakken”, og her er hva som poppet frem!

 

Mye ting dere er nysgjerrige på! Jeg kan jo snakke litt om noen av tingene, hehe!

 

Stina Bakken inntekt – Har uttalt meg om dette før. I 2017 og 2018 tjente jeg over en million per år. I 2019 gikk jeg litt siden jeg var syk nesten hele året, men det ble en nokså bra sum. Akkurat hvor mye det ble har jeg ikke 100% oversikten over enda, siden jeg fortsatt venter på en del innbetalinger og fakturagrunnlag.

Stina Bakken Farmen – Det begynner snart! Gleder meg til å se det komme på tv. Kan ikke røpe helt enda når det begynner, men sier ifra så fort jeg kan!

Stina Bakken slått ned – I august 2019 ble jeg utsatt for blind vold. Orker ikke å rippe opp i det ved å skrive masse om det nå. Men om du er nysgjerrig kan du lese DETTE innlegget.

Stina Bakken uten sminke – Haha, ikke rart at denne kom på toppen over googlesøk om meg. Jeg bruker jo mye sminke, så jeg kan tenke meg at det er mange nysgjerrige der ute! Kan bjuda på et sminkefritt bilde. Er bekkmørkt og ræva lys nå, så tar et fra tidligere.

Stina Bakken kjæreste – Er selvfølgelig Per Fredrik (aka PelleK, haha) Eller sier man kanskje forlovede? Haha. Måtte bla langt ned i arkivet for å finne for å finne et bilde av oss sammen der han ikke hadde på solbriller. Han har alltid det på seg, haha!

Stina Bakken vold – Siden jeg ikke er noe særlig voldelig av meg, handler nok dette om voldshendelsen som jeg snakket om lengre opp i innlegget.

 

 

Stina blogg hus – Her vet jeg faktisk ikke om folk bare nysgjerrige på hvordan huset ser ut, eller om det prøver å stalke for å finne adressen (I hope not, haha). Men kan jo vise dere et par bilder av hvordan huset ser ut nå om dagen.

Har fjernet julepynten nå altså, hehe!

Stina blogg høyde – 160cm oh yes.

Stina blogg bikini – okiiii. Mange som er litt kroppsfokuserte ja 🙈🤓 Løper ikke så mye rundt i bikini nå i januar, så da får det bli noen bilder fra Gran Canaria

 

Stina blogg før – Før alle operasjonene da eller? Hahaha. Neida, eneste operasjonen jeg har gjort er å fjerne mandlene mine. Regner med at dere vil se ut hvordan jeg så ut før i tiden. Men hvor lenge er det siden liksom? Her er i alle fall noen gamle bilder!


Juli 2013

juli 2013

Føler egentlig ikke at jeg har forandret meg sånn ekstremt utseendet-messig med tanke på at dette er snart 7 år siden!

 

Sånn. Det får holde meg googlesnakk. Ble mye rart i ett og samme innlegg nå, men også litt gøy å gå igjennom tingene dere googler!

 

10 kommentarer

Siste innlegg