Slått av fremmed mann – Endte på sykehuset!

I går var en ekstremt traumatisk og vond dag. Mange av dere har sikkert fått med dere litt av hva som skjedde via snapchatten til Per Fredrik. Jeg har ikke orket å si noe enda, fordi jeg rett og slett var i så sterke smerter i går og i så stort sjokk at jeg ville vente til jeg hadde fått roet meg ned.

Det hele begynte på Skjellvika stranda i Sandefjord. Jeg hadde gått rundt på stranda og vasset med Chloe. Vi koste oss i solen og nøt stranda. Etter litt satt vi oss ned langs bryggekanten som er ved stranda. Jeg nøt utsikten av havet, og Chloe snuste rundt.

Plutselig kom det en mann gående langs bryggekanten. Chloe skvatt til og begynte å bjeffe på han. Jeg reagerte med å dra i båndet hennes for å dra henne inntil meg. Hun var cirka 3 meter unna meg da dette skjedde. Hun rakk aldri å komme i fysisk kontakt med mannen, men hun bjeffet som sagt på han.

Plutselig begynner mannen å rope og skrike på meg “Hva faen er det du holder på meg? Ha kontroll på bikkja de! Jeg har mye erfaring med hunder og sånn kan du ikke holde på!! Du kan ikke ha bikkje når du holder på sånn!!”. Jeg ble ganske så redd av at en voksen mann på cirka 65 år stod over meg og skrek, når det eneste Chloe hadde gjort var å bjeffe litt. Hun er jo en liten Papillon på 5 kg, og hun var ikke i fysisk kontakt med han overhodet. Jeg sa rolig tilbake “nå får du gå videre din gretne gamle gubbe”.

Før jeg visste ordet av det slo han meg rett i kjeven med all sin kraft. Det suste i ørene mine, jeg hørte det knaste, jeg så stjerner, og jeg fikk ekstreme smerter. Så fort jeg kom til meg selv hoppet jeg opp og ropte “hva faen er det du holder på med???” – “sånn går det når du ikke har kontroll på bikkja de”, sa mannen. Deretter ruslet han videre som at det var helt greit å slå mennesker. At det var greit for en voksen mann på cirka 65 år og slå en liten jente som satt på bryggekanten med hunden sin.

Dette skjedde som sagt på stranda og det var cirka 30-50 mennesker der når det skjedde. En mann kom løpende bort til meg med en gang og sa at han hadde sett alt som skjedde og at han kunne avgi forklaring til politiet. Vitnet fulgte deretter etter gjerningsmannen på parkeringsplassen, men han fikk ikke tak i han.

Jeg stod igjen helt alene på stranda med Chloe. Gråtende og i sjokk ringte jeg politiet og fortalte hva som hadde skjedd. De kom på stedet ganske fort, men dessverre hadde mannen som slo meg gått avgårde innen det skjedde.

Jeg ble stående på stranda en god stund før politiet kom. Helt alene. Livredd og skadet. Ingen kom bort. Ingen spurte hvordan det gikk med meg. Alle bare lå og solte seg og nøt livene sine videre. Jeg har aldri følt meg så alene og redd som akkurat da. Hva om mannen hadde kommet tilbake før politiet kom?

Etterhvert fikk jeg avgitt forklaring til politiet og anmeldt mannen. Jeg ble sendt videre på legevakten som sendte meg videre til sykehuset. Jeg hadde ekstremt vondt i kjeven at jeg klarte ikke å åpne munnen. Jeg var svimmel, synet mitt var blurry, hodet var ekstremt vondt, og nakken kjentes helt jævlig ut. Følte meg rett og slett mørbanket.

På sykehuset tok de haugevis av tester; blodprøver, CT og fysiologiske tester. Heldigvis var det ingen brudd. Han slo jo så hardt og det gjorde så vondt at folkene på legevakten var redd han hadde knekt kjeven min. Jeg “slapp” unna med en hjernerystelse, ekstremt vondt i nakken, vondt i kjeven, og traumene fra det som skjedde.

Jeg er veldig glad for at Per Fredrik kom rett til stranda når det skjedde og at han var med meg hele kvelden på sykehuset. Uten han hadde dette blitt enda skumlere og mer traumatisk.

Jeg har nettopp vært i telefonen med politiet. De har ikke tatt gjerningsmannen. Derfor håper jeg på hjelp fra dere! Om du var på stranda i går rundt 14:00 (da dette skjedde) og vet hvem dette er; ring “33344400” og oppgi saksnummer “14867624”. 

Beskrivelse av mannen: cirka 65 år – cirka 185 cm høy – dialekt (ikke fra østlandet, muligens Grimstad eller noe ala dette dialekt) – 3-5 cm grått hår på hodet – gikk med blå eller grønn tskjorte med print på – hadde på shorts – bar på en liten ryggsekk – solbrun – slank og relativt godt trent(da han slo ekstremt hardt) – etnisk norsk (av det jeg kunne se) . 

Om du vet om noen som passer denne beskrivelsen; vær så snill og ring politiet. Jeg håper virkelig vi kan få tatt denne mannen så han får straffen han fortjener, og forhåpentligvis ikke skader enda flere mennesker. Når en voksen mann som var tilsynelatende edru kan utøve slik blind vold, kan jeg bare tenke meg hvordan det er om han har barn eller kone..

Vær så snill folkens. Vi må stoppe denne mannen! Tips politiet på nr “33344400” og oppgi saksnummer “14867624”. Dersom du har opplysninger som kan hjelpe! 

67 kommentarer
  1. Fikk vondt når jeg leste dette. Jeg er helt forskrekket. Forstår det virkelig ikke selv, hvordan noen mennesker kan skade andre mennesker. Sender deg mange varme tanker og håper at du klarer å komme deg igjennom dette. Så godt at du har PF som er der for deg. Mange støttende klemmer til deg.

  2. Oi omg så skremmende han må bli tatt han kan tilmed være farlig når han kan oppføre seg sånn foran folk gud vet hva han kan finne på gjøre on man er uheldig møte på han alene! Håper tips så de kan ta han. God bedring til dg huff….. 😥❤️

  3. FYYY F…!!! Har ikke ord!!! Håper det går bra med deg! Enn at ingen brydde seg, utenom 1 mann??? Er det muuuulig??? Håper virkelig han blir tatt!!!

  4. Stakkars deg Stina som opplevde dette. Folk er utrolig flinke til å kun fokuserer på ting som angår dem selv og ikke hjelpe andre. Utrolig trist at ingen tok seg av deg før politiet og per Fredrik kom. Håper det går bra med deg og at du ikke kommer til å bli redd for å være stranden pga dette ❤️

  5. Herregud Stina! Nå fikk jeg skikkelig vondt av deg! Håper det går bra med deg nå, og at politiet får tatt denne mannen fort!♥️

  6. Off, dette hørtest ikke grett ut. Håper dere finner han som gjorde det og at han får sin straff. God bedring til deg Stina!

  7. Huff så grusomt:( Det må ha vært ekstremt skremmende. Håper de tar han, og at du får mer enn bare medisinsk behandling, sånn at du ikke utvikler angst i ettertid. Good bedring <3 <3 <3

  8. Herregud stakkars deg! Håper det går mye bedre med deg nå! Håper dere får tak i gjerningsmannen! Love U 💋

  9. Må være noe klin gæli med den fyren. Voldelig idiot!
   Han kan i tillegg ikke ha mye greie på hunder. Papilloner bjeffer en del. En bjeffende hunderase, sa en veterinær. Det er en slik hund i familien, så kjenner godt til hunderasen. Noen naboer har også papillon, og den bjeffer i vilden sky og tror den er tøff. Man kan ikke akkurat si at de hundene er skumle eller farlige. Katten min er større enn en papillon og uten tvil i stand til å skade mer med tenner og klør enn en slik liten hund.
   God bedring til deg!

  10. Kjære Stina!

   Først og fremst håper jeg så klart de finner denne mannen, men det som også sjokkerte meg når jeg leste innlegget ditt er at INGEN kom bort til deg og “passet” på deg frem til Per Fredrik kom!! Hva er det med folk?? Det ligget 50 folk på stranda som ser hva som skjer og i n g e n tar seg av deg? Dette syntes jeg var like ille som nesten selve overfallet. Jeg håper virkelig du kommer deg på bena igjen sukkertopp. Dette var fælt å høre! Heier på deg Stina. Du er jo bare god og snill! Masse god bedring til deg. <3 God klem fra en som ofte er på Skjellvika og som g a r a n t e r t hadde kommet bort til deg og gitt deg en klem 🙂

   1. Helt enig. Tenkte det samme.. INGEN som gikk bort å var der med henne? Fy søren… – Det sier mye om menneskeheten…😔

    Noe av det verste er likegyldighet…

  11. Hørtes skremmende ut…minner meg om folk som ikke er helt i vater, psykisk ubalanse av ukjente årsaker. Håper politiet får tak i ham da også andre kan være utsatt…..

  12. For et sykt, sykt, SYKT menneske! Han kan jo ikke ha vært normal i hodet? Skremmende at sånne folk går rundt omkring uten tilsyn. Håper han blir funnet og blir itvunget noe form for utredning og medisinering, for det er det vel ingen tvil om at han trenger. Normale, oppegående folk går ikke rundt og dæljer til folk sånn ut av det blå.

   Ønsker deg god bedring og håper ikke episoden har skremt deg fra å nyte resten av sommeren utendørs <3

  13. Herregud for en grusom opplevelse! Håper dette blir løst ASAP!
   Og så forferdelig av alle de som bare LÅ der, alle som ligger på stranda kan jo faktisk se den brygga.
   Nei, god bedring.❤

  14. Herregud for en grusom opplevelse! Håper dette blir
   løst ASAP!
   Og så forferdelig av alle de som bare LÅ der, alle
   som ligger på stranda kan jo faktisk se den brygga.
   Nei, god bedring.❤

  15. Jesus!! This is so horrible! I’m so sorry you had to go through all this! I hope the catch that crazy shit who did this to you! And shame on all the folks at the beach for not coming to you or helping you! Take care, Sweetie! My thoughts are with you! Love U! <3

  16. Sender deg masse gode tanker❤️❤️ Helt forferdelig at du skal måtte oppleve noe slikt! Håper virkelig at gjerningsmannn blir tatt! Og synes det er skammelig at ingen kom til deg utenom han som ble vitne til det! Det viser bare hvor lite folk bryr seg, for man har hørt om mange slike saker😡
   Masse god bedring Stina ❤️❤️

  17. Utrolig ekkelt at sånt kan skje mitt på en så befolket strand. Godtat en hvertfall kom bort for å hjelpe og lette etter mannen. De andre 30-40 folkene burde skamme seg!!! Håper ikke du blir redd for å gå på stranden etter dette. Heldigvis hører slike hendelser til sjeldenheter her til lands.

  18. Vært så ofte på Skjellvika selv med hunden jeg hadde før og blir helt satt ut av det du skriver. Det er så sykt mange ustabile folk der ute… Beste du kan gjøre er å ikke svare dem og gå fra stedet. Var en mann som kjørte handlevogna si rett i meg når jeg har høygravid og skrek til meg at jeg måtte ha en jævla fin dag, jeg tør ikke å tenke på hva han hadde gjort om jeg svarte tilbake

  19. Jeg kan med en gang si at han mannen kommer GARANTERT stil å bli tatt før eller senere. God bedring!!! Forferdelig at mennesker kan holde på slikt

  20. Eg flyttet til et sted med hage litt pga eg er redd for hva folk finner på. Hunder er rettsløse i Norge i disse dager, men wtf dette er så himla lang fra OK, vi sender gode tanke til Politiet at de finner gjerningsmannen!!!! idiotfyr sku hatt bank vet du,. SLÅ på den måten er uhørt
   Masse god bedring til deg <3 <3 <3

  21. Woow! Stakkars deg skjønne Stina. Jeg ble helt skremt når jeg leste dette. Håper du blir helt frisk og håper virkelig han mannen blir tatt i fengsel. Dette her var helt sykt.. huff huff.

   Klem fra en fast leser <3

  22. Folk må virkelig bry seg mere! Heller for mye enn for lite!!! Var utrolig kipt å lese dette skjedde med deg du skulle kansje bare ikke svart han men skjønner det er ikke lett når man blir kjefta på…denne mannen har det ikke bra med seg selv og håper tips fører til at han kan bli tatt. Det er virkelig skremmende så mye syke folk der ute. Tankevekker… Masse god bedring til deg! Du virker som en grei jente! ❤️🌺🌼

  23. Herlighet!! Stakkars deg, det forstår jeg at var en traumatisk opplevelse, også blir jeg helt satt ut av at folk ikke hjelper til! Jeg hadde løpt bort og ikke gått før jeg visste at du hadde det bra. Makan! Han må jo ha rømt fra en institusjon eller noe, normale folk slår ikke andre i ansiktet over en hund som bjeffer. Alle småhunder bjeffer!

   God bedring videre, fortsett å gå på tur og kos deg. Ikke la denne mannen ta fra deg gleden av å gå tur med hunden din. Jeg opplevde noe lignende og da ble jeg så redd etterpå. Det syns jeg var så trist, at en sånn opplevelse skulle ta i fra meg noe jeg var så glad i.

  24. Så forferdelig å høre 😢 Håper inderlig at at han blir tatt. Får så gale mennesker som han kan vi ikke ha rundt oss i samfunnet.
   Ønsker deg masse masse god bedring og håper inderlig at du får den hjelpen du eventuelt måtte trenge og kommer sterkere tilbake 💕❤️
   God klem ❤️💕❤️💕

  25. Fy søren dette fikk meg til å gråte! Finnes det virkelig så slemme mennesker. Er ikke rart mange får angst bare å gå ut døra når slikt skjer. Ønsker deg alt godt og håper det går bedre med deg. Ingen fortjener slik behandling!!! Blir så sint og lei meg av å lese dette.

  26. Så forferdelig å høre 😢 Håper inderlig at at han blir tatt. Får så gale mennesker som han kan vi ikke ha rundt oss i samfunnet.
   Ønsker deg masse masse god bedring og håper inderlig at du får den hjelpen du eventuelt måtte trenge og kommer sterkere tilbake 💕❤️
   God klem ❤️💕❤️💕

  27. For en fæl opplevelse! Håper ikke du mister gleden og tryggheten ved å gå turer alene nå. Dette er ( heldigvis) noe som svært sjelden skal skje. Håper virkelig de finner ham så han får sin straff. God bedring til deg, godt du har en trygg og god samboer som kan ta vare på deg nå.

  28. hva i all verden var det han egentlig tenkte på? man går da ikke rundt å slår folk ærlig talt altså. Det kunne gått mye verre bare vær glad for at det ikke gjorde det.

  29. Begynte å kjenne at det kokte inni meg når jeg leste dette. Slik oppførsel er jo rett og slett ikke greit. Han kan virkelig ikke oppføre seg og er jo han som ikke burde hatt hund. Masse god bedring Stina håper du kommer deg til hektene igjen. Hvis dette har gått såpass innpå deg og du fortsatt er redd anbefalles det å gå til psykolog eller ta samtaler, slike ting kan virkelig gå hardt inn på en. Masse lykke til

  30. Herremin! Det er helt for jævlig at noe sånn kan skje😡 Og jeg er enda sjokket over at ingen kom bort til deg i etterkant og “passet” på deg😯 Stakkars deg.. det hadde ikke skjedd om jeg var der. 💕
   God bedring 🌸💕

  31. heit forferdlig at ein så voksen mann gjer noko sånt. Håpe virkelig at dekan finner han. Du må ha god bedring stina!!

  32. Åh herregud Stina, så forferdelig!!! Takk og lov for at du ikke ble mer skadet enn som så. Noen mennesker er syke i hodet. Mest sannsynlig blir denne mannen tatt..
   Husk at karma finnes og han kommer til å få igjen på en eller annen måte. Ønsker deg masse, masse god bedring ❤️
   For en ufyselig mann. Håper og ber jeg eller noen jeg er glad i aldri noensinne møter på en så farlig idiot av en mann

  33. Ønsker deg alt godt . Dette var rett og slett en voldelig og ustabil mann. Jeg er og hunde eier, jeg har en engelsk staff . Skulle ønske jeg var der for deg. Hadde løpt bort og vært der for deg hele tiden. Tragisk at ikke mennesker hjelper til i nødssituasjoner som denne. Hva er galt med oss, når vikke hjelper hverandre i slike situasjoner .Hadde slipt staffen min på han. Han biter bare hvis han må, men legger fullvoksne, kvalme, voldelige menn i bakken. Ta vare på deg selv, og omgi deg med gode mennesker❤

  34. Først skriver du at politiet kom på stedet ganske fort. Og i neste setning skriver du at du blei stående aleine ganske lenge før politiet kom… Kanskje lurt å bestemme deg før du poster innlegget?

    1. Håper alt går bra ,er i sjokk selv! Hvorfor gjorde han det? at du fikk sååå vondt, folk burde begynne å tenke seg om før de gjør ting som dette. HÅPER ALT GÅR BRA🥰🥰🥰🥰🥰🥰😜🤪😝🥰😝😜🤪😜😝🥰😝😜🤪😮😮🥺🥺🥺🙂🙂🙂🙂

   1. Vil tro hun er preget ennå. Så at det veksles mellom de settningene kom fort – stod alene en stund ser jeg som en bagatell.

  35. Det er grusomt at eldre mennesker, eller mennesker generelt kan finne på å gjøre sånn. Håper det går bra med deg og masse god bedring ❤️❤️❤️

  36. Fy fader, håper virkelig personen blir tatt og får fengselsstraff og må sone. Denne personen er ikke god. Veldig skummelt at det finnes slike gale mennesker. Håper ikke han har folk boende med seg og utøver vold mot de.

   Må bare skyte inn at jeg har jobbet i butikk i Sandefjord, og sånne aggressive mennesker som er truende til -gudvethva- hadde vi mange av om sommeren 🙁 De er helt forferdelige å ha med å gjøre. Jeg forstår ikke hvor de får all aggresjonen fra, men de er ekstra sinna og truende om sommeren 🙁

   Ønsker deg masse masse god bedring og alt det beste <3

  37. For 2 uker siden var det en mann som slo meg også på Grønland i Oslo. Jeg bare gikk pent forbi han og han dunket bort i meg og jeg sa “Au!” Så fikk jeg enten en hånd eller en albue i nesa. Ingen brydde seg ingen spurte om det gikk bra. Jeg gråt og var redd, men ingen enset at noe hadde skjedd med meg. Det er tydeligvis blitt vanlig å ikke bry seg eller ha medmenneskelighet. Hadde heldigvis ikke knekt nesa, men gikk der ifra som en vaskebjørn!

  38. At det går an å være så ondskapsfull 😱🤬😠
   Mangel på empati eller psykopat fyr
   Det viktigste er at det går bra med deg kjære Stina !! Og at du får bearbeidet traumene etter denne dramatiske hendelsen fra stranda!
   Fortsette å bevege på kjeven slik at den ikke låser seg helt og blir stiv.
   Ønsker deg alt lykke til videre , så får vi se å få tatt han fæle fyren !

  39. Er helt i sjokk over alt det var så mange på stranda den dagen og at ingen over hodet griper inn, sett bort fra 1 mann. Hadde jeg vært der hadde jeg sprunget bort for å sjekke hvordan det går med deg og ringt politiet med en gang! Dette hår ikke an! Man har faktisk plikt til å bry seg om andre mennesker!! Folk har blitt så «give a f.., det angår ikke meg»… skummel tendens!

  40. Hææææ for en dom man..😱… trur han ikkje va så ekspert på Honda. honden din bjeffa jo litt alle Honda bjeffa jo han treng ikkje å bry sei 😭😡hei er ny 😃så veit ikkje så mykje om dei men skal føle dei på alle sosiale media ❤️❤️Er opvåkst me 2Honda /hadde to men måtte ji dei vekk😭😅har en hond no😅går de bra med deg🤔🤔😱❤️

  41. At det går an, jeg hater så ekstremt mye når andre skal blande seg oppi min oppdragels til hund.. så lenge jeg har kontroll, så menere jeg at litt bjeffing må vi kunne tåle uten å bli slått helseløs.. Og jeg håper så inderlig at politiet finner han mannen..

   Og hvor er medmenneskligheten oppi dette.. trodde folk brydde seg mer en å gi f liksom. Jeg vet at jeg hadde værtfall vært der for deg helt til politiet eller Per Fredikk kom. Kjenner jeg blir lei meg på dine vegner❤️

   Håper det går bra med deg🌺🌼

  42. For det første burde det ikke ha hendt, ingen skal oppleve slikt! Vi er i 2019, og en skulle tro noen ville støttet mer opp. Som en annen sa, hvor er medmenneskeligheten? Jeg lurer på hvor medborgerplikten er hen. Som en medborger, er en pliktig til å støtte opp i en hendelse som dette.

   Personlig ville jeg blitt der, og vært der frem til politiet og Per Fredrik kom. Kjenner jeg meg selv rett, ville jeg mest sannsynlig blitt med til sykehuset, for å bekrefte at alt gikk bra og du kom trygt frem! <3

   Du får ha masse god bedring <3

  43. Syke folk der ute!!! . Ble selv slått ned av en mann i ansikte. Måtte sy 4 sting på leppene. Gurselov ingen skader innvendig. Desverre løp mannen fra stede. Så ingen fikk tak i han. Saken blir desverre bare henlagt da det er så liten sak. Veldig sjokkerende etter, men du kommer deg over det, du blir kanskje litt mere obs. God bedring 😊

  44. Høres ut som en narkoman.. herregud for en hendelse. Sykt at noe sånt skjer på stranda. Bra at han ikke sparket ihjel hunden i det minste, det skjedde jo i Oslo i sommer.

   Kjenner jeg blir forbannet på dine vegne. Finnes så mange idioter der ute.

  45. Skrekkscenario! Passer meg alltid for hva jeg sier til fremmede! Saa lenge de ser saann og saann ut, og ser ut til aa kunne gjoere det. Ikke underdannig, men smart. Tenker alltid at de kan skade meg. Det er som regel det som er faren med saanne.

  46. Stakkars deg❤️ Kanskje ikke så lurt å si «gretten gamle gubbe» til han, men han fortjente det vel. Han hadde sikkert en dårlig dag og ble lett provosert, men sånn kan man ikke holde på. God bedring, håper politiet finner mannen!😊

  47. Det er synd å si det, men bikkja di må nesten avlives så slipper du sånt i fremtiden 🙁 du må avlive den hvis du skal føle deg trygg igjen 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg