Gråting på jentekveld!

I går kveld var jeg på Disneykveld hos Marita, sammen med hele Drammens-jentegjengen. Vi hadde skikkelig jentekveld sånn som man hadde når man var yngre. Pizza, disneyfilm, i kosebukser / pysj og masse godteri (på meg ble det proteinbar, siden jeg holder meg unna godis, hehe!). Skikkelig koselig!

Marita hadde så morsomme Disneykopper! Altså hvor søte er ikke disse? Jeg elsker rosa og aristokattene så jeg måtte selvfølgelig ha den rosa, hehe!

Vi så på Bambie 2, og jeg har aldri sett den før. Har ikke sett Bambie 1 siden jeg var liten, så jeg husket ikke helt hvordan den endte. Men altså, 2’eren var så sinnsykt trist.

Den begynte med at moren hadde dødd og det var så trist at vi alle satt og gråt i hver vår ende av sofaen. Uff! Hele filmen var typ trist-litt handling-trist-litt handling-trist-avslutning. Så den var mildt sagt mye trist! Trodde barnefilmer skulle bare være koselige og fine? Hadde jeg sett den som liten kid hadde jeg blitt helt traumatisert jo. Haha. Ok kanskje ikke traumatisert, men den var ille trist.

Etter filmen satt vi og skravlet i noen timer og hadde det så koselig. Slike jentekvelder som dette er så gull og koselig! Ja til flere!

Liten fun fact; For noen dager siden satt Per Fredrik verdensrekorden i antall sanger på et album, og alle sangene var Disneysanger! Hvor gøy er ikke det?

11 kommentarer

Siste innlegg