Favoritt spisesteder i Sandefjord – Guide!

Nå som det er sommer kommer nok mange av dere til å reise til Sandefjord på hytta, camping eller dagstur. Sandefjord er jo en helt nydelig sommerby som virkelig man burde besøke. Jeg har jo bodd her i noen år nå, og har fått utforsket byen en god del. Siden mange av dere skal besøke byen, trenger dere jo noen steder å spise. I Sandefjord er det flust av spisesteder, og her er mine favoritter!

Har forresten også skrevet et innlegg med mine favoritt badestrender i Sandefjord, som du finner HER.

 

 

 

PIR4 – Her finner du supergode pizza’er som er mer enn bare vanlige pizzaer. Her er det både hvit pizza og rød pizza, du kan få alt fra trøfler til parmaskinke og vanlig fyll på toppen. Her er det også ganske godt med liv på kveldene i helgene, så om du skal ut og ta noen drinker bør du dra hit.

 

KOKERIET – Dette er uten tvil min favoritt i hele byen. Her er det alltid god mat, bra service og de har svær uteservering på brygga i Sandefjord. Her får du alt fra fiskesuppe, halloumi salat, beefburger til indrefilet av okse. Dette stedet er også koselig om vinteren!

ISKREMBAREN – Skal du rusle rundt i sentrum bør du virkelig ta turen innom iskrembaren. Her finner du iskrem i alle smaker med all slags strø. Hele kaféen er i 50’talls stil inne og ute er det skikkelig flamingo fest. Supergøy sted, og perfekt for instagrambilder, hehe!

 

BAKGÅRDEN CAFÈ – Dette er et supert lunsj sted. De har alltid gode lunsjretter, det er koselig å sitte der og om sommeren hender det at det er konserter der iblant.

BRYGGA 11 – GEIR SKEIE – Dette er uten tvil den beste restauranten i hele Sandefjord når det kommer til gourmet mat. Bocuse d’or vinner Geir Skeie eier restauranten og det setter virkelig preg på restauranten. Her drar du hvis du vil ha sjømat og en matopplevelse!

 

 

Håper dere likte tipsene, og at det blir litt lettere for dere å finne bra steder å spise i sommer!

 

5 kommentarer
  1. Veldig fint beskrevet og flotte bilder wow den iskrembaren, fikk lyst til å dra hit bare pga bildene dine hehe.

  2. Vi vurderer Sandefjord som feriested i sommer 🙂 Har du noen tips til hotell el.l? Og aktiviteter? Vi tenker i midten av august 🙂

  3. Cæsarsalaten til Lotte på Bakgården cafe er magisk👌🏼Må ha den hver gang jeg er på besøk i min barndomsby😌

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg