Farmen Kjendis – Spørsmålsrunde!

Hvordan er det å gå uten sminke på tv?
– Det var litt rart å skulle være helt uten sminke på tv. Jeg er jo vandt med mye glam og stæsj, så det ble en stor overgang. Men det var også litt deilig og befriende å bare vise seg helt naturlig. Men jeg var jo også syk, så jeg kunne sett litt freshere ut. Haha!

 

Gikk dere med de samme klærne alle ukene? Eller ble de vasket?
– Vi fikk lov til å ha med oss et lite utvalg av klær inn på gården, og det var klærne vi hadde under hele oppholdet. Vi måtte selv vaske klærne med det vi hadde av ting på gården.

 

Var det kaldt på nettene?
– Det var ikke noe særlig kaldt inne i huset når vi sov. Men det var cirka 4 grader i lufta, også regnet det en god del og det var ikke så mye sol, så det ble rimelig kaldt. Vi gikk jo inn på gården i slutten av mai, men vi måtte fyre konstant i ovnen for at det skulle være ok temperatur i huset.

 

Siden du hadde problemer med maten der inne, er det ikke dumt å bli med da?
– Jeg hadde begynt på medisiner bare et par uker før Farmen oppholdet, så jeg visste faktisk ikke at maten kom til å bli et så stort problem. Jeg kom jo inn i siste minutt, og hadde bare 20 min til å bestemme meg om jeg skulle eller ikke, og et par timer til å pakke bagen og reise, så jeg fikk ikke snakket med lege eller noe som helst. Hadde jeg hatt tid hadde jeg snakket med lege, og da hadde jeg nok fått rødt lys på om jeg kunne bli med. Så ja, det var på en måte dumt å bli med siden det skjærte seg så ekstremt med maten. Men jeg er utrolig glad for at jeg ble med, fordi jeg fikk virkelig oppleve noe få mennesker får oppleve, og jeg sitter igjen med en utrolig stor takknemlighet for livet mitt.

Når la dere dere og når stod dere opp?
– Vi hadde ikke klokke inne på gården. Det var litt for at vi skulle bli skikkelig i en boble. Så jeg er ikke 100% sikker. Men jeg søkte opp soltider, og vi ble vekket av kamerateamet (ved at de kom med kameraene oppi ansiktet vårt og vekte oss, haha!) når solen var på vei opp (04-04:30) også la vi oss en god stund etter at det hadde blitt mørkt (00-00:30). Så det ble veeeeldig lite søvn.

 

Siden du ikke spiste egg, er det fordi du ikke likte smaken?
– Det var rett og slett fordi det var for kvalmende. Vanligvis spiser jeg egg, og elsker kokt egg. Men inne på gården var jeg så ekstremt kvalm fra pillene og dårlig, at jeg klarte ikke å få i meg egg engang.

 

 

Hvordan var det å være borte fra Per Fredrik?
– Det var skikkelig kjipt. Jeg savnet han så utrolig mye! “Heldigvis” var det utrolig mye som skjedde hele tiden, og det var nesten ikke et sekund der man i det hele tatt rakk å tenke, så savnet tok ikke helt over. Men det var veldig kjipt!

 

Får dere noen fridager eller er det bare jobb hele tiden?
– Det er ingen fridager, så det er bare work, work, work. Haha! Når man er ferdig med ukesoppdraget er det også en haug med dyr på gården som må stelles, mates og taes vare på.

 

Hvilket dyr likte du best inne på gården?
– Uten tvil kattene. Jeg koste så sinnsykt mye med de! Moren til kattungene er nesten kliss lik som katten min som bor hos foreldrene mine, så da ble det litt ekstra koselig. Den ene kattungen som er helt svart ble min lille baby, og jeg blir helt på gråten når jeg ser den på skjermen!

 

Hvem av deltagerne fikk du best kontakt med?
– Jeg fikk god kontakt med flere av deltagerne, men Hannah Martine var uten tvil den jeg ble mest close med. Hun er jo så skjønn og god, og passet virkelig på meg der inne!

Hadde du på deg noen krem siden du var så gul i huden?
– Haha, nei. Det var ekstremt strengt på hva vi kunne ha med oss inn, og jeg fikk ikke ha med krem / sminke eller noe sånt. Så den fargen jeg har på huden er bare min naturlige hudfarge. Hadde heller ikke hatt tid til selvbruning eller noe sånt, så det var all natural. Har litt gultone i huden. Er faktisk ikke sikker hvorfor, men syns det bare er fint så jeg tenker ikke noe på det.

 

19 kommentarer

Siste innlegg