Etter at jeg ble slått til..

I dag har jeg hatt en skikkelig spa-dag! Etter hendelsen der jeg ble slått til av en fremmed mann (les om det HER, hvis du ikke vet hva jeg snakker om), har jeg ikke vært helt på topp for å si det sånn. Kroppen begynner å bli bedre igjen.

Men nakken har vært veldig vond, og psyken har vært veldig opp og ned. Rett etter det skjedde trodde jeg at det skulle gå bra, men da jeg fikk “landet” ble psyken min verre. Det kom jo så sykt som en overraskelse. Men forventer liksom ikke å bli slått så hardt at man får hjernerystelse, midt på stranda på en fin sommerdag i Sandefjord. Det er det stedet jeg så for meg at var helt trygt. Men dessverre ikke..

I dag fikk jeg i alle fall startet dagen med litt massasje i Sandefjord. Det er det som hjelper mest for nakken min nå. Følte meg virkelig som et nytt menneske når jeg kom ut derfra!

Etter massasjen var planen å dra hjem for å jobbe litt. Men det fristet ikke særlig når det bokstavelig sprenges 10 meter unna der jeg sitter, og det er folk overalt og støy. Bygningsbråk er ikke bare bare for å si det sånn. Sjekk snapchat (stinablogg) så kan dere se hva jeg mener. Hehe!

Jeg endte i alle fall opp på Farris Bad, og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Det var så deilig å bare slappe helt av i badstuene, steamstuen, boblebadene og i kaldkulpene. Jeg ga også meg selv en skikkelig utfordring! Inne på spaet kan man gå ned en trapp rett ned i havet. Jeg har aldri turt å bade der før, for det er som regel iskaldt. I dag var intet unntak. Det blåste og regnet i alle retninger og vannet i havet var iskaldt. Jeg vurderte om jeg skulle snu allerede da jeg åpnet opp døra for å gå ut. Jeg snek med nedover trappen, stakk en fot uti “fyyyyy faen så kaldt”. Jeg var nesten litt redd for kuldesjokk, haha. For ikke å snakke om de heftige bølgene. Men til slutt hoppet jeg bare uti! Jeg skrek av kulde! Det var isende kaldt! Jeg tok et par svømmetak også var det rett opp igjen. Haha! Etterpå fikk jeg skikkelig adrenalin sjokk og endorfinrus. Så herlig! Glad jeg pushet meg til å tørre det!

🙏🏻🌧

Uansett. Det var så deilig med spa. Kjenner jeg alltid får “huet på plass” når jeg er der noen timer. Drar alltid alene, så det kan bli som en slags meditasjon. Anbefales virkelig!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

2 kommentarer

Siste innlegg