Double date – 8 retters middag!

Etter at vi hadde vært på julemarkedet i går (se innlegg HER), dro vi videre på “Fangst” som ligger på Frogner. Vi hadde aldri vært der før, men for et par uker siden fikk vi øye på den spennende maten via insta’en til Maria Kassandra.

Så da ba vi hun og kjæresten hennes Isan ut på en dobbeldate. Det er jo altfor lenge siden sist vi fire var sammen, så det var koselig å sees skikkelig igjen!

Fangst serverer japanske fiskeretter. Her var det både kamskjell, sushi, østers, suppe og mye mer spennende! Jeg var så sinnsykt skeptisk til østersen, siden jeg spise det for et par uker siden og nesten kastet opp. Haha. Men i går var det sykt godt! De hadde lagt den i masse spennende sauser og de hadde godt med garnityr på toppen. Nam!

Liten fun fact: det er kun 5 restauranter i HELE Oslo som har ekte wasabi. Så alt av sushisjapper og de aller fleste restauranter lager wasabi med pepperrot. Selv takler jeg ikke wasabi, men Per Fredrik ELSKER det.

Så han syns det var så stas å endelig få smake ekte wasabi. Han ble både glad og skuffa. Skuffa fordi det smakte nesten identisk til vanlig “wasabi” og glad fordi han ikke har blitt lurt med smaken hele livet sitt. Haha.

Vet dere hvorfor det nesten aldri brukes ekte wasabi? Fordi det koster nemlig 10’000,- kr på KILO. Wtf.

Så mye spennende mat! Vi fikk hele 8 forskjellige matretter, så vi ble sittende der i 4-5 timer. Det var så utrolig koselig! Vi snakket så mye om alt i livet, og vi alle har mye til felles så vi skjønner hverandre på en helt spesiell måte!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg