Julemarked i Oslo!

I går var vi på julemarkedet i Oslo sentrum, og det var så koselig! Vi dro dit litt utpå dagen når det hadde blitt mørkt, og det var helt magisk å se alle lysene på julemarkedet og rundt i byen. Elsker når det pyntes skikkelig til jul!

Dette er 4. året på rad som vi drar dit, og det er så gøy å se at markedet blir større og større for hvert år. Det er jo superpopulært å dra hit, og jeg skjønner veldig godt hvorfor! Så mange boder med masse digg mat og drikke, og masse fin julepynt!

I år turte jeg faktisk å ta pariserhjulet! Jeg er tidenes pyse når det kommer til karuseller, og jeg var veldig usikker på om jeg kom til å tørre i år. Men jeg pushet meg selv litt og tenkte “fuck it, jeg gjør det”.

Følte meg relativt rolig helt til de som jobbet der snurret vogna vi satt i ekstremt hardt, så jeg var redd for å falle ut. Haha! Da kom redselen ganske så fort!

Da vi kom til toppen stoppet karusellen og vi fikk se utover hele byen, og det var virkelig helt magisk!

Fine skatten min <3

Fikk så sykt lyst på karamellisert eple. Det ser jo så godt ut, og ikke minst lekkert ut. Jeg klarte seriøst ikke å spise det. Kjeven min var altfor låst til å gape opp så mye at jeg klarte å bite i det sure eplet (haha, så dere hva jeg gjorde der?). Så det ble en lollipop i sånn 5 min til jeg ikke gadd mer, haha!

Så koselig å gå på julemarked altså! Gleder meg allerede til neste år!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg