7 Ting du kan gjøre når det regner!

Planlegg antrekk og ta bilder med iPhone – Vet du aldri hva du skal ha på deg? Bruk et par timer til å sette sammen 10-20 antrekk som du tar bilde av med iPhonen din og legger i en egen mappe. Hver gang du har dårlig tid og ikke aner hva du skal ha på deg, kan du bare plukke ut noe i den mappen.

Bak noe godt – Bak cupcakes eller kanelsnurrer. Det er så digg! Lag en ekstra stor porsjon, så kan du fryse ned og ha til senere!

 

Joggetur – Er du en skikkelig friskus? Ta deg en løpetur i regnværet. Om du er lei deg kan det være ganske så terapeutisk, og det kan føles rensende. Bare pass på å ta deg en god og varm dusj når du kommer hjem igjen så du ikke blir syk.

 

Kino – Nå går det massevis av spennende filmer på kino, så ta med deg kjæresten eller en venninne eller to og dra på kino!

Dra på kafé – Ta med deg en venninne eller studiebøkene til en kafé. Det er så koselig å sitte inne på en koselig kafé med en kopp kaffe, mens man bare ser ut på regnet.

Escape room – Eventyrlysten? Dra på escape room! Har ikke fått surret meg til å dra på det selv enda, men har skikkelig lyst! Google litt rundt så finner du ut om det er et i nærheten av der du bor.

 

Hjemmespa – Ta på deg ansiktsmaske, lakker neglene dine, ta et langt bad og gi deg selv litt egenpleie.

 

 

4 kommentarer
  1. er dette en reklame for apple, siden du presiserer at man må ta bilde med iphonen og ikke bare mobilen? Det finnes jo forskjellige merker på mobiltelefonene.

  2. Hvis du vil dra på escape room så burde du dra til et i Tønsberg. Husker ikke helt hva det heter, men du kan sikkert bare Google escape room Tønsberg. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg