5 Vonde lærepenger jeg har erfart

I løpet av min tid her på jorda har jeg fått oppleve mye. Mange fantastiske ting, og mange vonde og trasige lærepenger. Nå skal jeg dele noen av de vonde lærepengene med dere.

Noen av de er fordi jeg er en offentlig person, mens andre gjelder uansett hva slags stilling du er i. Dette blir et litt negativt innstilt innlegg, noe jeg vanligvis prøver å styre unna, men noen ganger er det enkelte ting som bør deles.

Alle kommer ikke til å være glad på dine vegne – Når jeg begynte å tjene en del penger og få ganske mange lesere her på bloggen merket jeg kjapt at det var en del folk rundt meg som ikke var like glade på mine vegne. Man tenker jo at familie og sine nærmeste venner skal være støttende, men isteden har jeg faktisk fått slengt “æsj, det er ufyselig at du kan tjene så mye penger på dette” rett i trynet mitt av noen som stod meg nære. Skal sies at absolutt ikke alle er sånn, og de jeg har i livet mitt nå er støttende, de som ikke er det er borte for lengst.

Uansett hva du gjør kommer du til å få hate – Uansett hva jeg sier eller gjør får jeg hate. I 2018 stod jeg i den ene mediestormen etter den andre, og ble hengt ut på jodel, omgjustdont og overalt så fort folk fant noe som helst å ta meg på. Mon tro om jeg snart får lærhud? For huden min begynner å måtte bli ganske tykk av all dritten nå, hahaha.

Ingen kommer til å gjøre det for deg – Det er ingen som kommer til å spise sunt for deg, det er ingen som kommer til å trene for deg, når du flytter for deg selv er det ingen som kommer til å rydde etter deg. Skal du få noe gjort er du nødt til å gjøre det selv.

Ikke sammenlign deg selv med andre – Klisjé å si det. Men jeg har gått på den smellen med at jeg sammenligner meg selv med andre altfor mye. Det ender aldri bra. Det er nesten ikke bra å sammenligne seg med seg selv engang. For på et annet punkt hvor man var mye flinkere til én ting, kan resten av livet vært helt ute å kjøre. Men så glemmer man det og bare fokuserer på den ene tingen. Selv syns jeg det beste er å spørre seg selv spørsmål “gjør jeg det beste jeg kan utifra hvordan livet mitt er nå?”.

Folk på internett kan være noen rotter – Rettere sagt; anonyme folk. Eller. Mange tørr faktisk å vise trynet sitt også. Men ja, det er så ekstremt mange der ute som slenger med leppa fordi de tror at det ikke får konsekvenser. Enten om det er å slenge dritt på en nyhetsartikkel om meg på vg, snakke dritt om meg på jodel, slenge dritt i kommentarfeltet her på bloggen, eller like hatbilder av meg. Morsomste (sarkasme) er når jeg møter på folk som er en del av dette, og de later som ingenting, helt til de blir avslørt.

 

Noen vonde lærepenger du vil dele?

 

13 kommentarer
  1. En stor lærepenge : livet blir ikke alltid som tenkt ting skjer å man får ikke planlagt alt. Da kan man oppleve endringer som kan være vanskelige.

  2. Skikkelig trist at folk gir deg hate, Stina😔 Har stor respekt for at du driver business og unner deg alle pengene du kan håve inn på det😘 Jeg synes du er nydelig og oppfatter deg som utrolig snill! Setter stor pris på å få følge deg også på Bloggerene 😊Ha en super fin helg, vakre vene 🥰

  3. lært å ikke dele mine mål med folk! jeg hadde slektninger som prøvd å herme etter meg når det gjelder karrier og utdanning med de skulle også stoppe meg!
   så mye krangling/ mobbing hver dag i det drit huset at jeg flyttet ut, men flyttet ut etter at jeg fikk deprasjon og nå har ingen skole eller jobb og ønsker heller ikke å gjøre noe! siden 2014 livet mitt har vært drit, og når jeg flyttet ut noen år siden de klarte å gjøre meg vondt på mitt nye hus også. kan ikke kutte dem ut for i vårt kultur vi må ha kontakt med søsken og slektninger.
   men har lært å aldri dele med dem for enkelte blir så sjalu at de blir ondskapsfull og heller ikke la “fienden” vite hvor smart jeg er.

  4. Har lært at de jeg trodde var vennene mine, virkelig ikke var det. Da jeg fikk kjæreste og ‘gikk ut av menigheten min’ fordi det ikke er vanlig å ha kjæreste der før man plutselig forlover seg liksom. Så fordi jeg ble sammen med en som ikke tror på Gud, og gikk ut, så bare mistet jeg alt.. liksom!? Nei.. Klarer meg bedre uten dem. Startet i et av Norges beste kor og har fått meg en bestevenninne og også kjæresten min er nå samboeren min og min aller beste venn 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg