5 Ting jeg angrer på at jeg gjorde i 2020

2020 er snart over, og da liker jeg å se tilbake på året. Dette ble jo et år som ble helt annerledes enn noen av oss hadde forventet. Men jeg føler at selv om det har vært korona har 2020 for min del i alle fall vært ekstremt mye bedre enn 2019.

I det forrige innlegget skrev jeg om ting jeg er glad for at jeg gjorde i 2020 (her), og nå er det på tide å se tilbake på hvilke ting jeg angrer på at jeg gjorde. Det er heldigvis ikke så mange, og jeg er glad for at jeg har gjort det beste ut av 2020. Men jeg skal prøve å grave frem noen ting jeg angrer på, så får vi se hva vi ender opp med, hehe!

Farmen kjendis – Det er så rart at Farmen kjendis gikk på tv i starten av 2020. Det føles ut som en evighet siden. Heldigvis. Herregud så sinnsykt mye hat jeg fikk etter å ha vært med på det. 3000 hatkommentarer tikket inn på to uker. Om jeg angret på at jeg var med på farmen? Nei. Jeg lærte mye av det, og jeg setter pris på livet mitt nå.

Men om jeg angrer på at jeg ikke fortalte 100% grunnen til hvorfor jeg ikke spiste noe mat der inne? Uten tvil. Jeg skjønner jo godt at seere klikket når de så en rosablogger komme inn på en gård og nekte å spise poteter. Men det lå så mye mer bak. Inne på gården sa jeg bare at jeg var kresen. Men i realiteten hadde jeg nettopp begynt på harde medisiner som fucka med både hodet mitt og matlysten min.

Jeg angrer på at jeg ikke fortalte alt om det. Kanskje det hadde vært bedre? Hvem vet. Jeg føler folk er mer interessert i å ha noe å hate på, enn å faktisk forstå sannheten. Så i bunn og grunn er vel det eneste jeg angrer på derfra, at jeg lot meg bli slått ned av alt hatet.

Blogging er et synkende skip – I starten av 2020 ble dette sagt av en stor toppblogger, som brukte det som en unnskyldning for at hun selv ikke gadd å få anonymt hat på bloggen lengre og ville slutte. Siden det var en såpass mektig person som sa det, begynte folk plutselig å tro det.

Det er jo egentlig ganske latterlig om man tenker over det, for om man ser bort til USA der de ligger mange år foran oss er det jo sinnsykt mange som blogger. Bare sjekk basically alle instababes.. Men det er fort gjort at det blir litt flokkmentalitet, så alle skal mene det samme.

Også er det jo sånn at bloggbransjen har blitt sagt mye rart om i alle år. Først var det jo “dette kommer du aldri til å kunne leve av”, og hva skjedde? Bloggere tjente mange millioner. For ikke å snakke om “Blogging er ikke en jobb”, “Du kan aldri leve av blogging i lengden”, osv. Hele regla. Har hørt det pisset der i 10 år, og kommer sikkert til å høre det pisset i 10 år til.

Men er det noe jeg angrer på så er det at jeg lot det ødelegge mye av bloggmotivasjonen min i mange måneder. Til slutt fikk jeg hodet på rett plass og innså at blogging kommer til å fortsette så lenge man legger ut innhold som er bra og som folk vil lese. Så, ListeStina gir seg ikke med det første, hehe!

At jeg ikke dro mer til Oslo – Jeg får så mye inspirasjon når jeg drar til både Oslo og andre byer for inspirasjon, og det er viktig for jobben min sin del. Er jo rimelig vanskelig å skrive masse og være kreativ, når man er helt tom for inspirasjon.

Siden det har vært korona har jeg unngått veldig å dra til Oslo. Det har jo vært mye smitte der. Men herregud jeg kunne jo dratt litt mer når det var mindre smitte og heller bare brukt munnbind og vært flink til å holde avstand? Som i sommer for eksempel.

Nå har jeg jo faktisk ikke vært der siden juni (om jeg husker rett), så jeg har virkelig tatt korona avstanden på alvor. Men tror kanskje jeg har overdrevet litt på hvor streng man faktisk skal være?

At jeg ikke var mer på stranda – Er egentlig ikke så rart med tanke på at vi hadde den kaldeste mai måneden og juli måneden på sånn 25 år. Men jeg angrer på at jeg ikke dro på stranda mer de dagene da det var skikkelig fint vær. Det er jo så koselig! Var en tur med mamma og pappa i Kragerø i august, og på veien hjem dro vi innom stranda rett ved der jeg bor og badet, og det var helt fantastisk. Nydelig vær, varmt vann og rett og slett en magisk fin dag! Så neste år må jeg bli flinkere til å komme meg mer ut på stranda og nyte sommeren enda mer!

Nr 5 – Klarer faktisk ikke å komme på flere ting jeg angrer på. Føler jeg har stått på og gjort det beste jeg kunne i år utifra hvilke muligheter man har hatt. Så jeg overlater ordet til Chloe, som forteller at hun angrer på at hun ikke suttet teppet enda mer i år, hehe!

 

Så for å konkludere angrer jeg rett og slett på at jeg har brydd meg litt for mye om andres meninger om meg, og at jeg ikke kom meg ut enda mer. Sistnevnte tror jeg vi alle føler litt på akkurat nå, og det er jo ikke akkurat rart etter et slikt år.

Vi får krysse fingrene for at 2021 blir helt fantastisk, og det viktigste av alt; gjøre det beste ut av situasjonen. Som jeg startet innlegget med var 2019 ekstremt jævlig for meg, men 2020 har egentlig vært ganske fint, selv om 2020 har hatt alle utgangspunkter for å bli et drittår.

 

5 kommentarer
    1. 👏 Trur det med at «blogg er et synkende skip» er noe tull. Men om folk får det servert mot seg så blir det jo automatisk en greie og da blir det kanskje mindre blogging pga den tankegangen? Såklart blir blogging og gå ned om folk sitter med slik tankegang og dermed blir det mindre blogging. Så er bare og holde bloggingen gående med og faktisk blogge, så er det ingen synkende skip! Flott at du står på! Selv om en viss person mener det er et synkende skip så er det slettes ikke sannheten! 😊

    2. Er glad for at du kjører samme stil som før, du har en blogg jeg stadig vender tilbake og kikker innom. Vet hva jeg får og det synes jeg er positivt!

    3. Du e helskjønn, si folk nå Anna e det sjalusi! Keep smiling, honey ❤️🥰💁‍♀️💎

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg