5 Ting jeg er glad for at jeg gjorde i 2020

Hage – Jeg er så glad for at jeg holdt masse på med hage i sommer. Det gir meg så mye glede, og jeg merker hvor godt det er for psyken min. Komme seg ut i hagen, bevege kroppen mye, kun tenke på enkle og ukompliserte ting, se vakre blomster. Ah, deilig! Også lærte jeg så vanvittig mye! De siste årene har jeg holdt mye på i hagen og lært sinnsykt mye. Det er så gøy! Har allerede begynt å planlegge 2021 hageprosjektene, og bestilte hjem nesten 60 Dahlia’er i dag, hehe!

Trening – I løpet av sommeren og høsten kom jeg i skikkelig god form og godt igang med gode treningsrutiner, og det er så deilig! Nå er jeg endelig helt frisk fra angst og depresjoner, og det er mye takket være trening. Nå som det har vært jul har jeg sluntret litt unna, og da merker jeg at jeg blir slapp og daff, så når 1 januar kommer er det rett tilbake på tredemølla i en time eller to hver dag!

Null sukker challenge – I sommer ble det mye godis, og i august lagde jeg en 21 dagers challenge der jeg skulle kutte ut alt av sukker og snop. Det var skikkelig hardt de første par ukene, men etterhvert gikk det helt av seg selv. Jeg endte til slutt opp med å holde ut i 100 dager, og det var virkelig fantastisk! Nå som det har vært jul har jeg tatt en pause fra challengen, men fra første januar er det null sukker igjen. Kjenner jeg gleder meg, hehe!

Lærte meg å sette psyken først – Etter 2,5 år med depresjoner og angst, ble jeg endelig frisk i høst. Det har vært en lang reise, men herregud så mye jeg har lært om livet og meg selv. En av de viktigste tingene jeg har lært i 2020 er å sette psyken først. Er det noe jeg ikke har lyst til, så dropper jeg det, uten å føle noe skyldfølelse. Jeg vil kun gjøre ting som er lystbetont og som jeg vil gjøre. Det å droppe ting og enkelte mennesker er så viktig. For toxic mennesker og ting ødelegger psyken totalt.

Foto – I høst gikk jeg inn i skikkelig geek-mode og lærte meg utrolig mye om fotografering. Jeg kunne selvfølgelig mye allerede siden jeg har blogget i over 10 år. Men jeg følte at jeg hadde stagnert litt og ikke hadde den samme fotogleden lengre. Hundre YouTube videoer senere satt jeg igjen med så mye mer kunnskap, og jeg føler at jeg fikk hevet bildene her på bloggen noen hakk. Gleder meg til det blir lyst ute så jeg faktisk kan ta skikkelig fine bilder. Nå som det er vinter må man gjøre det beste ut av at det er grått og regn hele tiden, men til sommeren; det blir magisk det!

 

 

4 kommentarer
    1. “Jeg lærte meg utrolig mye om fotografering. Jeg kunne selvfølgelig mye allerede siden jeg har blogget i over 10 år.” det er ikke et selvfølge at du kan foto bare for at du er blogger. Se på Andrea, hun bruker auto på kameraet sitt.

      1. Ja, det forsåvidt sant. For meg føltes det som en selvfølge, men det er jo egentlig absolutt ikke det 🙂 Selv om jeg syns at Andrea tar superfine bilder!

    2. Har virkelig merket bildene dine har hevet seg!😊 Det merket eg for noen mnd siden og tenkte over det uten å vite at du jobbet med det”bak kulissene”😃 Da vet du det ble lagt merke til hehe😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg